«Είχα ερωτευτεί τον Νίκο Γαλανό, όταν του το είπα…»

Νίκο Γαλανό

«Δεν λέω ποτέ ψέματα για τη ζωή μου. Ο Γαλανός ήταν...»

Η Καίτη Φίνου παραδέχεται για πρώτη φορά τον παιδικό της έρωτα για τον όμορφο ηθοποιό Νίκο Γαλανό και περιγράφει στην εφημερίδα Freddo πώς αντέδρασε εκείνος όταν του το αποκάλυψε.

[dfp_ads id=236982]

Με αφορμή διαδικτυακή της συνέντευξη όπου αποκαλύπτει πως την πρώτη φορά που πήγε θέατρο στην παράσταση έπαιζε ο Νίκος Γαλανός και τον ερωτεύτηκε έκτοτε, η Καίτη Φίνου μίλησε στον Νίκο Νικόλιζα. «Δεν λέω ποτέ ψέματα για τη ζωή μου. Ο Γαλανός ήταν ένας πολύ ωραίος άντρας. Εγώ θυμάμαι τότε που τον είχα δει στο συγκεκριμένο έργο «Μια ιστορία από το Ιρκούτσκ», και ήμουν στην προεφηβική μου ηλικία. Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση και είχα πει: «πωπω, τι τέλειος άντρας!». Ήταν ένας παιδικός μου έρωτας ο Νίκος Γαλανός, κράτησε μέχρι την εφηβεία μου η αγάπη μου για εκείνον.»

Του το αποκάλυψε ποτέ;

«Φυσικά. Ναι, του το έχω πει. Είχαμε κάνει πολύ αργότερα και δυο βιντεοκασέτες μαζί. «Ο προικοθήρας και το μανούλι», καθώς και το «Βίβα γλυκιά μου Κατερίνα». Όπως λέει σήμερα η Καίτη Φίνου, θυμάμται τον Νίκο Γαλανό στην κινηματογραφική ταινία «Ένα αστείο κορίτσι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που της είχε προκαλέσει τεράστιο θαυμασμό. «Στα 14 χρόνια μου είχε φουντώσει για τα καλά, ο έρωτας μου για τον Γαλανό», ενώ αποκαλύπτει πως αντέδρασε εκείνος όταν του είπε για τον έρωτα της: «Θυμάμαι ότι χαμογέλασε. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Νίκος Γαλανός υπήρξε και είναι από τους πολύ ωραίους άντρες. Πάντα τον θαύμαζα» εξομολογείται.