Έφη Σαρρή για Λαζόπουλο: «Είχε ξεπεραστεί κάθε όριο, ήταν…»

Έφη Σαρρή

«Δεν με καθιστούν ηλίθια οι επιλογές μου, ούτε χαζή και όλα αυτά που άκουγα.»

Η Έφη Σαρρή με αφορμή το νέο της τραγούδι μίλησε στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στο Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Θα έπιανες τέτοια διαμάχη με τον Λαζόπουλο ή θα το άφηνες να ξεχαστεί; «Όχι, δεν θα το άφηνα να ξεχαστεί. Θα έκανα και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια. Διεκδικώ πάντα αυτό που θεωρώ δίκαιο. Και όχι μόνο για μένα. Είμαι μαχήτρια έντονη και σε όλους τους τομείς και για πολλά πράγματα.»

[dfp_ads id=236982]

Κατά καιρούς, όμως, έχεις κάνει δηλώσεις και έχεις κάνει πράγματα που δεν μπορεί, γνώριζες πως θα συζητηθούν και θα γίνει ντόρος. Γιατί να θιγείς τόσο από μια σάτιρα στο κάτω – κάτω; «Ενοχλήθηκα για συγκεκριμένα πράγματα, όταν ξέφυγε από σάτιρα και έγινε γελοιοποίηση, ύβρις και είχε ξεπεραστεί κάθε όριο. Ήταν ένα κολαστήριο επί τριετίας. Αν δεν σου αρέσει που ο άλλος πολιτεύεται και το είπε μέσω τραγουδιού, με γεια σου με χαρά σου, αλλά για μια εβδομάδα, για τριάντα μέρες, για κάτι μήνες… ε… όχι επί τρία χρόνια, επειδή κάνεις νούμερα και παίρνεις χρήματα πολλά. Αντέδρασα και εγώ και άλλοι εκείνη την εποχή, που σατιρίζονταν. Όσο για το αν επιδιώκω τον ντόρο, ναι, πάντα κάνω πράγματα, τραγούδια και δηλώσεις που με νοιάζει να συζητηθούν. Δεν θέλω να περνώ απαρατήρητη. Επιλέγω πιπεράτους στίχους και κάνω αντίστοιχες δηλώσεις. Ένα παιχνίδι είναι η σόου μπιζ και το παίζεις με όλα τα μέσα. Δεν είναι «λέμε ένα τραγούδι και φύγαμε». Αλλιώς θα πάψεις να υπάρχεις.

Επιδιώκω να σχολιάζομαι, λοιπόν, αλλά όχι προκαλώντας γι’ αυτό καθεαυτό. Και άλλο να σχολιάζομαι και να αποτελώ πρόσωπο για σάτιρα και άλλο να με χαρακτηρίζεις άδικα. Δεν με καθιστούν ηλίθια οι επιλογές μου, ούτε χαζή και όλα αυτά που άκουγα. Τολμώ. Καμία δεν θα έλεγε τα τραγούδια αυτά που είπα εκείνη την εποχή, στο όνομα του καθωσπρεπισμού και του δηθενισμού. Και το τσαλάκωμα επιδιώκω και την έκθεση και το εξτρίμ. Δεν φοράμε μπούρκες, σ’ αυτή τη χώρα. Υποκρισία στο όνομα του καθωσπρεπισμού, παντού! Τώρα είναι όλοι φιλόζωοι. Όταν όμως, πριν από πολλά χρόνια, έβγαινα στις εκπομπές μαζί με το σκυλάκι μου, με έβριζαν. Άργησε να έρθει η αγάπη για τα ζώα και τώρα τρέχουν όλες οι εκπομπές με ζώα. Τότε εμένα με έλουζαν με χαρακτηρισμούς απ’ την κορυφή ως τα νύχια. Όμως, έφτασα να ‘χω το σκυλάκι μου εξώφυλλο σε δίσκο και τυχαίο δεν είναι τίποτα. Ήθελε τόλμη εκείνη την εποχή η φιλοζωία.»