«Έχουμε μια διαφορά ηλικίας, ναι, άλλο ακανθώδες θέμα»

Ελληνίδα ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με νεότερο άνδρα...

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και θέλησε να αποκαλύψει τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση της με τον αγαπημένο της Ζήση Παπαμίχο, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουν.

Έχετε διαφορά ηλικίας με τον σύντροφο σου, είναι μικρότερος από εσένα.

Έχουμε μια διαφορά ηλικίας, ναι, άλλο ακανθώδες θέμα.

Παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας;

Παίζει σε όλο τον κόσμο, σ΄εμάς δεν παίζει. Το να είναι η μεγάλη η γυναίκα με νεότερο άνδρα είναι μια μόδα που έγινε τελευταία, η οποία είναι άλλο όταν μιλάμε για φλερτ και για έρωτες που περνούν. Όταν σοβαρεύει το πράγμα, εκεί έχουμε θεματάκι. Άλλο να γελάμε και να λέμε το «Κούγκαρ», όπως η Φώταινα που έκανα στο σίριαλ «Κάτω Παρτάλι». Η γυναίκα έχει την επιλογή αν θέλει να πάει με έναν άνδρα μικρότερο της με γεια της, με χαρά της, όπως έκαναν κάποτε οι άνδρες. Δεν μπορεί αν το δεχθεί όλος ο κόσμος. Εκτός από τα μοντέρνα μέλη της οικογένειας, για την οικογένεια μας δεν είναι το καλύτερο τους. Είναι δύσκολο όταν τα πράγματα είναι σοβαρά. Είναι δύσκολο για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται σοβαρά να αντιμετωπίσουν την κοινωνία που θέλει ο άνδρας να είναι μεγαλύτερος. Προτιμά αυτό το μοντέλο, το αντίθετο είναι σκανδαλώδες.

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με τους γονείς σας; Τι είπαν;

Με τους δικούς του υπάρχει ένα θέμα, γιατί υπάρχει η γειτονιά και λένε… είναι περίεργα τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την δημοσιότητα. Ή παθαίνεις ένα ψώνιο και τρελαίνεσαι ή πρέπει να το χειρίζεσαι με διακριτικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Λιάγκας έψαξε στο Google την «τεκνατζού» Ναταλία Γερμανού!