«Έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου! Δεν ντρέπομαι να το πω»

Γιάννης Τάσσιος

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται…

Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και μίλησε μεταξύ άλλων για τα ψέματα που ακούγονται για την ίδια.

[dfp_ads id=236982]

Οι γονείς σου είχαν υπομονή μαζί σου; Είχες όμορφα παιδικά χρόνια;

Πολύ όμορφα. Πήρα τόση αγάπη που, αν σταματήσουν τώρα να με αγαπούν όλοι, θα μου φτάνει ακόμα για δύο ζωές. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκαναν. Δεν μου έλειψε κάτι, αλλά οι δικοί μου φρόντιζαν να μη μας λείψει τίποτα. Αν εξαιρέσεις αυτό που μου συνέβη πρόσφατα με τον πατέρα μου, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου! Ήταν ο μοναδικός πόνος που ένιωσα στη ζωή μου.

Τι έχεις κρατήσει από τον μπαμπά σου;

Τα πάντα. Τον ίδιο. Δεν λέω «ο μπαμπάς μου ήταν», λέω «ο μπαμπάς μου είναι». (Μου δείχνει στον απέναντι τοίχο της φωτογραφίες του). Μα, δεν είναι κούκλος; Πανέμορφος άντρας! Κάποιοι μου είπαν ότι μοιάζει με τον Antonio Banderas. Δεν ήξερα ποιος είναι και χτύπησα στο youtube να τον δω. Είναι καλλονός ο μπαμπάς! (Στρέφει το βλέμμα της αλλού και με ξανακοιτάει). Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ! Είμαστε ίδιοι.

Πάολα

Τι εννοείς;

Τα φρύδια, ας πούμε. Σου αλλάζουν όλο το πρόσωπο. Για μένα έχουν πει ότι έχω κάνει πλαστικές. Ότι τα άλλαξα όλα πάνω μου κι ότι είμαι «πλαστική». Το ξέρω. Είναι ψέματα όμως.

Σε ενοχλεί που το λένε;

Πολύ. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου, δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι η αλήθεια. Αν είχα κάνει και κάτι άλλο, θα το ομολογούσα, αλλά δεν δέχομαι να μου χρεώνουν ψέματα. Είναι κρίμα. Ok, το συνήθισα αυτό. Η μαμά μου, όμως, γίνεται θηρίο μ’ αυτό. Είναι η κλασική μαμά που θέλει να μπει μπροστά γιατί αδικούν το παιδί της. Θυμώνει και με άλλα βέβαια…

Πάολα