Δούκισσα Νομικού: Άφησε τον γάμο και πήγε για ηλιοθεραπεία!

Η απίστευτη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν τον γάμο της...

H Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τελείται στη Μύκονο, με την παρουσιάστρια να φτάνει σήμερα στο νησί, καθώς χθες το βράδυ ήταν στην Αθήνα για την παρουσίαση του So You think You Can Dance.

[dfp_ads id=236982]

Κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι η Δούκισσα Νομικού σήμερα θα τρέχει και δεν θα φτάνει, εκείνη έκανε την έκπληξη. Αρχικά, καλημέρισε του ηλεκτρονικούς της φίλους και στη συνέχεια έγραψε στο blog της Dutchesss Daily: » Και ναι, ήρθε η μεγάλη μέρα! Μόλις έφτασα στο νησί και ο καιρός μας έκανε το χατήρι 😉 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Με έχετε συγκινήσει… Σήμερα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Σας αγαπώ»!

Λίγο αργότερα, η Δούκισσα Νομικού ξάφνιασε τους πάντες ανεβάζοντας στο insta story της φωτογραφία να κάνει ηλιοθεραπεία!

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη θα γίνει το απόγευμα στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου. Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της παρουσιάστριας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Το νυφικό της σχεδίασε η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη και παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι την ώρα του γάμου.

Οι συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας στο So you think you can dance της επεφύλαξαν, χθες το βράδυ, μια έκπληξη. Στην έναρξη του live, λίγο πριν οι παίκτες επιστρέψουν στα παρασκήνια, άρχισαν όλοι να χορεύουν υπό τους ήχους του τραγουδιού “Γαμήλιο πάρτι”. Η Δούκισσα Νομικού σάστισε προς στιγμήν και έπειτα την… πήραν τα δάκρυα. Φυσικά, ήταν δάκρυα χαράς, για μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της…

«Λύγισε» η Δούκισσα Νομικού στον αέρα του Dance! Έβαλε τα κλάματα η παρουσιάστρια…