Δήμος Βερύκιος – Κρατερός Κατσούλης: Δεύτερος γύρος από «καρφιά» και απαντήσεις!

Βερύκιος

Τι έδωσε ... προσωρινό τέλος σε αυτή την κόντρα;

Την περασμένη Κυριακή ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε κατά του τρόπου με τον οποίο εκφράζεται ο Δήμος Βερύκιος καταλογίζοντας του έλλειψη τρόπου και αγένεια. Η απάντηση από τον δημοσιογράφο δεν άργησε να έρθει και ελλείψει «Happy Day», έγινε μέσω twitter. Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε χτες το μεσημέρι, αλλά χθες το βράδυ υπήρξε και δεύτερος γύρος σε αυτόν τον καβγά με τα μηνύματα στο twitter να πέφτουν βροχή. Ο έντονος διάλογος με «καρφιά» και κατηγορίες, ο οποίος έληξε με μια συμφωνία – να σεβαστούν την Κατερίνα Καραβάτου – εξελίχθηκε ως εξής…
Βερύκιος: Δεν σε πήρε ο «πόνος» που αποκάλεσα τον Πρόεδρο με το υποκοριστικό του. Απλώς ήθελες να ρίξεις χολή για τον Alpha. Η Κατερίνα δεν έφαγε «πόρτα» από τον Alpha πριν 3 χρόνια ; Και …σαμάρι εγώ δεν γίνομαι..

Κατσούλης: Μάλλον εσείς είστε κολλημένος ότι κάποιος ντε και σώνει «έφαγε» την Κατερίνα, ( η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ νόστιμη ! Δεν τα βάζω μαζί σας αλλά με τα λεγόμενα σας! Μπλαζέ είναι όσοι νιώθουν υπεράνω άλλων, όχι εγώ. Λυπάμαι αν σας ταλαιπωρεί η ποιότητα.

Βερύκιος: Έλα ρε φίλε! Κόψε κάτι. Από την λίμνη με τα χρυσόψαρα πέρασες και εσύ. Το ξέχασες λόγω ποιότητας;

Κατσούλης: Την λίμνη που αναφέρετε δεν τη γνωρίζω, τα λόγια μου τα μετράω, και η ποιότητα δεν δημιουργεί αμνησία. Το αντίθετο. Καλό βράδυ.

Βερύκιος: Ως τεχνίτης της υποκριτικής προσπαθείς να θολώσεις τα νερά περισσότερο από εκείνα της λίμνης. Δεν συνεχίζω για χάρη της Κατερίνας

Κατσούλης: Θα μπορούσα υπό άλλες συνθήκες να απολαύσω μια στιχομυθία αν η λίμνη είχε λιγότερη λάσπη. Σταματώ και εγώ σεβόμενος το ίδιο πρόσωπο. Τελικά σε κάτι συμφωνήσαμε . Καληνύχτα.

Τα tweets που αντάλλαξαν:

kraterosmain

vermain

ver1