Δημήτρης Αλεξάνδρου για Όλγα Φαρμάκη: «Δεν διαψεύδω κάτι…»

Τι απάντησε ο συνεργάτης της Ελένης;

Τα δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν παραδεχτεί τη σχέση. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly απαντά στην Γωγώ Θωμά για την Όλγα Φαρμάκη.

Εδώ και λίγους μήνες αρκετά δημοσιεύματα σε θέλουν ζευγάρι με την Όλγα Φαρμάκη. Παρά τη διάψευση μάλιστα, συνεχίζονται. Ισχύουν τελικά;

Δεν διαψεύδω κάτι. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Άλλωστε εδώ δεν έχω καταφέρει να βρω τον ελεύθερο χρόνο για να ζήσω με κάποιον άνθρωπο. Είτε με την Όλγα είτε με την όποια κοπέλα… Δεν μπορώ να απαντήσω όταν δεν έχω ηρεμήσει, δεν έχω κατασταλάξει, δεν έχω βγει, δεν έχω μια τριβή… Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να με δεις με κάποια άλλη και να μου πεις «κάτσε, εσύ είπες ότι είσαι ερωτευμένος με την Όλγα». Επειδή, όσο μεγαλώνουμε, σοβαρεύουν τα πράγματα και οι σχέσεις, οφείλεις να είσαι προσεκτικός. Να μην εκθέσεις έναν άνθρωπο. Υπάρχουν πολλές φήμες, άλλες ισχύουν, άλλες όχι. Αν νιώσει κάποιος καλά, θα το πει. Όταν το διαψεύδει, το κάνει επειδή προφανώς δεν είναι έτοιμος. Με αυτά που έχω τραβήξει με τις προηγούμενες σχέσεις μου, θεωρώ πως πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός.