Διαζύγιο Johnny Depp: Η Amber Heard επικαλείται ενδοοικογενειακή βία και ζητά να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα!

Cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the premiere of the British film "Black Mass" in London, Britain October 11, 2015. REUTERS/Suzanne Plunkett/Files

3 μέρες μετά το θανατο της μητέρας του καταθέτει χαρτιά διαζυγίου και μια εβδομάδα μετά επικαλείται ενδοοικογενειακή βία.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ισχυρίζεται πως έχει πέσει η Amber Heard από τον σύζυγο της Johnny Depp, με μία φωτογραφία της με μελανιασμένο πρόσωπο να βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε. Τη φωτογραφία στην οποία η 30χρονη ηθοποιός διακρίνεται με μελανιές γύρω από το δεξί της μάτι δημοσιεύει το TMZ.com. Σύμφωνα με το site η Amber Heard εμφανίστηκε στο δικαστήριο με τη μελανιά στο πρόσωπο της και φωτογραφίες.

amber 270516

Η Amber ισχυρίζεται ότι ο Johnny τη χτύπησε το Σάββατο 21 Μαΐου το βράδυ και η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες στιγμές μετά το περιστατικό, όπου φαίνεται ο Depp να διέλυσε το κινητό του στο πρόσωπο της. Ισχυρίζεται ακόμα πως ο σύζυγος της της πρόσφερε χρήματα για να σιωπήσει, αλλά αντ΄ αυτού η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Στα έγγραφα του διαζυγίου η Amber ορίζει ως ημερομηνία την 22η Μαΐου και αιτείται περιοριστικών μέτρων ισχυρίζομενη ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, παρά το γεγονός ότι ο Depp βρίσκεται εκτός της πόλης για την προώθηση της νέας του ταινίας από την Τετάρτη.