Διάσημοι παίκτες του Survival Secret κάνουν τρίο!

Droulias Brothers

"Συναγερμός" στην Κουρούτα! Δεν θα τους ξεφύγει τίποτα! Ανεξέλεγκτες οι ορμές...

Οι Droulias Brothers -Ηλίας Δρούλιας και Κωνσταντίνος Δρούλιας- αυτό το διάστημα δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο Survival Secret. Σε συνέντευξη που δίνουν στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, αποκαλύπτουν πιπεράτες λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν sex όσο θα βρίσκονται στην παραλία της Κουρούτας.

Τι κοπέλες σας προσεγγίζουν;

Κ. Τα πιο νέα κορίτσια θέλουν τον Ηλία. Οι μεγαλοκοπέλες 30, 40 χρόνων μπορεί να προσεγγίζουν εμένα. Γούστα είναι αυτά.

Σας ζητούν ακραία πράγματα οι θαυμάστριες; Να κάνετε τρίο για παράδειγμα;

Κ. Ακραία τα λες αυτά;

Η. Αυτά είναι ρουτίνα

Droulias Brothers

Και τι τους λέτε;

Κ. Προχωράτε. Εντάξει, κοίταξε να δεις, εξαρτάται ποιος θα σου το πει. Αν είναι ένα πρόσωπο που δεν το ξέρεις, εννοείται ότι δεν θα μπεις σε τέτοιες προσωπικές στιγμές. Αλλά αν αξίζει τον κόπο και είναι μια κοπέλα που τραβιέσαι ή βγαίνεις γιατί όχι; Ξέρω ‘γω; Άντρες είμαστε.

[dfp_ads id=236982]

Τρίο με τον αδερφό σου ή γενικά;

Κ. Και δύο άντρες -μία γυναίκα και δύο άντρες- και δύο γυναίκες. Και ένας άντρας, δύο γυναίκες. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όποιος έχει πει ότι έχει φτάσει σε μια ηλικία και δεν έχει κάνει τρίο είναι ψεύτης. Θεωρώ ότι όλοι μας στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή έχουν περάσει έστω μία στιγμή σε ένα κρεβάτι με δύο γυναίκες ή με δύο άντρες. Ειδικά του χώρου. Υπάρχει μια σοβαροφάνεια την οποία σιχαίνομαι. Είναι sex, βιολογική ανάγκη. Και τι έγινε;

Droulias Brothers

Άντε μετά να αντέξετε χωρίς sex στην Κουρούτα.

Κ. Και ποιος σου είπε ότι δεν θα κάνουμε sex; Ο άνθρωπος είναι σαν το ζώο. Αν σου έρθει η όρεξη και έχει την ίδια όρεξη και το άλλο φύλο γιατί να μη γίνει; Δεν το καταλαβαίνω. Είναι ντροπή να κρύβεται ο άντρας. Σοβαροφάνεια και πουριτανισμοί.

Η. Καλά, μην είμαστε και σίγουροι.

Κ. Δεν είναι δεδομένο, αλλά άμα κάτσει δεν θα πεις και όχι.