«Δεν πήρα ούτε μία δραχμή από τον ΑΝΤ1! Τους είπα “πληρώστε με για να μείνω”»

«Τους έκανα όλα τα χατίρια και τους έφερνα νούμερα. Το παράπονό μου ήταν που δεν είχα…»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου που μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

alexiadou

«Ξεκίνησα πρώτα με τη Ρούλα για 3 χρόνια. Έπειτα 8 χρόνια ήμουν κοντά στην Ελένη, όπου έζησα σαν βασίλισσα. Γιατί τους έκανα όλα τα χατίρια και τους έφερνα νούμερα. Υπήρχαν μέρες που είχα φτάσει 70% τηλεθέασης. Κάθε φορά που έβλεπαν τα σκούρα έλεγαν: “Βγάλτε στον αέρα τη Βέφα, να κρατήσει τον κόσμο”. Κι εγώ κάθε φορά έλεγα στην εκπομπή για την Ελένη “είναι η θετή μου κόρη”.

Το παράπονό μου ήταν που δεν είχα συγκεκριμένη ώρα για να κάνω το πρόγραμμά μου και να φύγω. Είχα πολλές υποχρεώσεις τότε. Με την Ελένη εκτοξεύτηκε η φήμη μου. Μετά ένα χρόνο πέρασα με την Πόπη. Όταν μου έκαναν πρόταση στο Mega, εκεί πληρώθηκα για πρώτη φορά. Στα προηγούμενα 12 χρόνια του ΑΝΤ1 δεν πήρα ούτε μία δραχμή. Άρχισε τότε η Ελένη να με παρακαλάει, να μη φύγω. Τους είπα: “Πληρώστε με για να μείνω. Δεν μπορώ να δουλεύω δωρεάν για τον οποιονδήποτε”», είπε η Βέφα Αλεξιάδου.