«Δεν ήξερα τι να τους κάνω τους άντρες! Έλεγα σε φίλη μου “βγες με αυτόν τον κακομοίρη που δεν τον θέλω…”»

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει…

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε η Ξανθή Περράκη, που μίλησε μεταξύ άλλων για τους γάμους της, αλλά και για το τι έκανε όταν την πολιορκούσε κάποιος που δεν τον ήθελε.

perakifoto

Πόσους γάμους έκανες;

Δύο. Ο πρώτος έγινε το 1978 με τον Λοΐζο, που ήταν τραγουδιστής. Ενα ασύλληπτα όμορφο παλικαράκι, θα έλεγα το πιο όμορφο αγόρι που κυκλοφορούσε στον Πειραιά. Μόλις τον είδα στην πίστα όπου τραγουδούσαμε μαζί γίναμε ζευγάρι, αλλά στα τρία τριάμισι χρόνια χωρίσαμε. Μείναμε φίλοι και με στήριζε ακόμη κι όταν παντρεύτηκα τον δεύτερο άντρα μου, τον Κώστα, που είχε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Κι αυτός -με τον οποίο, επίσης, χωρίσαμε- ήταν σωστός κύριος και μαζί τα περάσαμε υπέροχα. Δυστυχώς, ο χωρισμός ήταν αναγκαστικός, δεν θα ήθελα να πω τον λόγο, γιατί είναι προσωπικός. Οταν πήγαμε στον συμβολαιογράφο να υπογράψουμε για το διαζύγιο, λιποθύμησα. Ο Κώστας για μένα ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής μου.

Από μικρή διέθετες ένα σεξαπίλ που τράβαγε σαν μαγνήτης τους άντρες.

Να μη θεωρηθεί υπερβολή, αλλά δεν ήξερα τι να τους κάνω τους άντρες. Επαιρνα κάποια φίλη μου και της έλεγα: «Βγες με αυτό τον κακομοίρη, που έχει λυσσάξει, γιατί εγώ ούτε τον θέλω και ούτε προλαβαίνω»! Και γελάγαμε! Μιλάμε για… καψούρια, που έρχονταν κάθε βράδυ στα κέντρα όπου τραγουδούσα. Αλλά όταν ήμουνα παντρεμένη ή είχα τον δεσμό μου, ήμουν βράχος. Κυρία! Οταν -χτύπα ξύλο- χωρίζω, μπορεί να κοιτάξω, αλλά και πάλι μου αρέσει μια αρμονική σχέση. Ποτέ δεν ήμουν για… μπούρου μπούρου. Πάντα έψαχνα το «ήρεμο λιμάνι» μου.