«Δεν ήξερα τι χρήματα έπαιζαν στους Δύο Ξένους για να διεκδικήσω παραπάνω»

Δύο Ξένοι

"Δεν πήρα καλά χρήματα ούτε τη δεύτερη χρονιά. Υποκλίνομαι στον Αλέξη Τσίπρα που μου έχει χαρίσει πολύτιμο χρόνο"!

H Εβελίνα Παπούλια απάντησε στον Λάζο Μαντικό, στον ΑΡΤ 90,6 FM, αν το επάγγελμα της ηθοποιού την έκανε να κερδίσει πολλά χρήματα και αν θεωρεί τον εαυτό της καλοπληρωμένη ηθοποιό.

«Τα χρήματα είναι αξιοπρεπή που παίρνω. Πιστεύω είμαι καλοπληρωμένη ηθοποιός σύμφωνα με τα δικά μου σταθμά! Εγώ είμαι ικανοποιημένη με αυτά που παίρνω.

Η δουλειά που ήταν αναπάντεχα τα χρήματα ήταν το «Κρεσέντο»! Δεν ήταν τα περισσότερα που είχα πάρει αλλά μου ήρθαν ξαφνικά χωρίς να τα διεκδικήσω.

Ο ρόλος μου στους «Δυο ξένους» δεν είχε καλά χρήματα ούτε και την δεύτερη χρονιά που έπαιζα. Δεν ήξερα βέβαια και τι χρήματα έπαιζαν για να διεκδικήσω παραπάνω.

[dfp_ads id=236982]

Εγώ με τα χρήματα δεν έχω καθόλου καλή σχέση. Βέβαια αν έχω κέφια μπορεί να είμαι η καλύτερη διαπραγματεύτρια στον κόσμο! Δηλαδή αν πραγματικά βαριέμαι το πάρε δώσε μπορεί να πάρω τραγικά χρήματα, αλλά αν έχω κέφια μπορώ να διεκδικήσω πολλά!

Αυτό που έχουμε αποκτήσει ως πολυτέλεια και το οφείλουμε στον κ. Τσίπρα και υποκλίνομαι σε αυτό είναι ότι μπορούμε να πούμε όχι σε δουλειές γιατί ξέρουμε ότι δεν θα βγάλουμε μια. Άρα δεν θα κουραστούμε παραπάνω, άρα εμένα αυτό που μου έχει χαρίσει ο Τσίπρας είναι πολύτιμο χρόνο!

Τον ευγνωμονώ τον κ. Τσίπρα γιατί έχω περισσότερο χρόνο για εμένα. Είναι μια περίοδος που ο Έλληνας μπορεί να επιλέξει έναν ποιοτικό χρόνο στη ζωή του το οποίο πριν δεν το είχαμε! Πιστεύω οτι είμαστε δαιμόνιοι! Αν μας δει από πάνω κάποιος θα πει δεν μπορεί να πεινάνε αυτοί οι άνθρωποι και έχουν τον τρόπο επειδή είμαστε έξω καρδιά να περνάμε και στα δύσκολα καλά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στην κάθε δυσκολία! Έχουμε γυρίσει είκοσι χρόνια πίσω! Με όλες τις οικονομικές δυσκολίες νιώθω πολύ καλύτερα από τότε που δούλευα σαν σκυλί επί Δύο ξένους!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.