«Δεν με ενοχλεί που με παρουσίαζαν ως σχέση της Άννας Βίσση»

Άννα Βίσση

«Περιμέναμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Ο ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης μίλησε στην Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει και τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Άννα Βίσση.

[dfp_ads id=236982]
Σε γνωρίσαμε από τις Καμπάνες του Eselweiss. Είσαι η ανακάλυψη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση;

Ο Νίκος συνηθίζει να λέει «εγώ τον βρήκα» αλλά το λέει χαριτολογώντας. Τον παραδέχομαι που είχε τα κότσια να πάρει στην παράσταση κάποιον άγνωστο. Δεν τον ένοιαζε ποιος είναι. Ήθελε να φέρει εις πέρας αυτό που είχε στο μυαλό του.

Ακόμα και σήμερα τα πρώτα αποτελέσματα στο Google εμφανίζουν τα δημοσιεύματα που σε παρουσιάζουν ως σχέση της Άννας Βίσση. Είναι κάτι που σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί που με παρουσίαζαν ως σχέση της Άννας Βίσση. Περιμέναμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που με γνωρίζουν και μου λένε: «Ρε συ, να σου πω, πως ήταν η Άννα Βίσση;» Είναι αστείο. Είναι τρομερό πως είναι τα πράγματα από μέσα και πως τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος που απλώς διαβάζει μια φυλλάδα. Τι να πεις και τι να εξηγήσεις; Αλλά έχουν την πλάκα τους όλα αυτά. Η Άννα πάντως έχει έρθει σε ό,τι έχω κάνει και πηγαίνω πολύ συχνά στο Ηotel Ερμού. Την Άννα και τον Νίκο τους έχω στην καρδιά μου.