«Χάσαμε τη δουλειά μας μέσα σε μια νύχτα στο Star, λόγω περικοπών»

«Εκείνη τη χρονιά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα».

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Αγορά” και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι που μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που έφυγε από το Star.

florinta300516

Αυτή την σεζόν έκανες το τηλεοπτικό σου comeback στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Τι διαφορές βρήκες στην τηλεόραση που άφησες και στην τηλεόραση που βρήκες;

Όταν έφυγα από την πρωινή εκπομπή του Star ήταν το 2013 κι εκείνη την χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, καθώς πολλοί συνάδελφοι χάσαμε την δουλεία μας μέσα σε μια νύχτα λόγω περικοπών και γενικότερα οι εκπομπές προσπαθούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα από παντού λόγω της διαφημιστικής κατάρρευσης και γενικότερα της κρίσης. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, είναι πιο αισιόδοξα, γίνονται καινούργια πράγματα, νέες εκπομπές, πολλοί δημοσιογράφοι μπροστά και πίσω από της κάμερες ξαναβρήκαν τη δουλειά τους. Τα πράγματα στο χώρο είναι σίγουρα καλύτερα από τότε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Πιστεύεις πως είναι παρεξηγημένη τηλεοπτικά;

Πιστεύω πως αν στα ξεκινήματα της μπορεί να ήταν παρεξηγημένη, τώρα ο κόσμος έχει καταλάβει πως είναι καλό άτομο, έχει αποκτήσει το δικό της κοινό που την αγαπά και την παρακολουθεί τακτικά. Θεωρώ πως είναι από της ωραιότερες γυναίκες που έχουμε στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και επειδή  την γνώρισα λίγο καλύτερα φέτος πρέπει να παραδεχτώ πως δεν περίμενα να είναι τόσο γλυκιά και καθόλου ανταγωνιστική. Εμένα με βοήθησε πολύ φέτος και μου έδωσε χώρο στην εκπομπή, το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα της είναι ότι χαμογελά πάντα, δεν την έχω δει ποτέ με μούτρα ή με νεύρα.