Χαμός στη Μύκονο με τον Τανιμανίδη! Για χάρη του προσπέρασαν τα καυτά κορμιά της Ντορέτας Παπαδημητρίου και της Χριστίνας Μπόμπα

Δεν τον άφησαν σε ησυχία!

H Μύκονος αποτελεί, δίχως άλλο, πόλο έλξης για πολλούς celebrities! Η κάμερα εντόπισε τον Σάκη Τανιμανίδη, την Χριστίνα Μπόμπα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο seaside restaurant & bar Santanna στην παραλία της Παράγκας. Και ενώ λογικά θα περίμενε κανείς πως τα βλέμματα των λουομένων θα αιχμαλώτιζαν οι καλλίγραμμες κυρίες της παρέας, εκείνος που τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν ο παρουσιαστής του Survivor. Με το που έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, επικράτησε ένας μικρός πανικός.

[dfp_ads id=236982]

Ο Σάκης κατάφερε με την παρουσία του να δημιουργήσει απίστευτο σούσουρο, αφού ένας άνδρας του ζήτησε να βγάλουν selfie μαζί, ενώ μια θαυμάστριά του τού έδωσε το κινητό της για να μιλήσει με κάποιον δικό της!Ούτε το μπάνιο του δεν τον άφησαν να απολαύσει. Την ίδια ώρα, Ντορέττα και Χριστίνα ήταν αραγμένες στις ξαπλώστρες τους και το είχαν ρίξει στο κους-κους! Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live TV.

https://www.youtube.com/watch?v=KVMMg7Obij0