Αρναούτογλου:»Θα συνιστούσα σε πολλούς από τον χώρο μας να κάνουν παύσεις στην καριέρα τους!»

Διαβάστε τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την παύση του από την τηλεόραση, την καινούργια του εκπομπή, αλλά και τη Νάντια Μπουλέ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Αλέξανδρο Μωρέλλα και το περιοδικό Downtown, o Γρηγόρης μιλάει για την επιστροφή του… στους δρόμους στο πλαίσιο της καινούργιας του εκπομπής, την περίοδο της αποχής του από την τηλέοραση – την οποία αποχή συστήνει και σε άλλους συναδέλφους! - και τη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ.

Διαβάστε τι είπε για…

Τη συνεργασία του με το Mega: 
«Η επιθυμία του καναλιού ήταν από την αρχή ξεκάθαρη ότι ήθελε να να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Το μόνο ζήτημα ήταν να βρούμε τι μας αρέσει και τι θα επιλέξουμε να παρουσιάσουμε την επόμενη σεζόν. Και τελικά το βρήκαμε»

Τη νέα του εκπομπή: 
«Ξαναβγαίνω στους δρόμους με την κάμερα και χαίρομαι πολύ γι'αυτό! Έπειτα από δέκα χρόνια ξαναβγαίνω στα χωριά, γυρίζω όλη την Ελλάδα. Αν και είναι από τα πιο κουραστικά πράγματα… ειλικρινά, πετάω από την χαρά μου… Μια πρώτη σκέψη για τον τίτλο της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος 2: Η επιστροφή», αλλά θα δούμε»

Για τη διασημότητα του: 
«Εγώ δεν νιώθω καθόλου έτσι. Θα σου πω ότι το καλοκαίρι αυτό σκέφτομαι να δουλέψω σε φιλικό μαγαζί ως σερβιτόρος ή ως μπάρμαν. Εγώ θέλω να συναστρέφομαι κόσμο».

Για την παύση του από την τηλεόραση: 
«Ένιωθα τότε ότι έπρεπε να φύγω. Δεν μπορεί η τηλεόραση να γίνεται εμμονικά, και δεν πρέπει να σε εμποδίζει η σκέψη ότι πως, αν χαθείς για έναν χρόνο, θα σε ξεχάσουν… Καταλάβαμε τότε και εγώ και ο Πέτρος Μπούτος πως σε εκείνη τη χρονική περίοδο δεν είχα είχα τίποτα άλλο να δώσω. Ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω… Δεν γουστάρω να δίνω συμβουλές, αλλά θα συνιστούσα σε πολλούς ανθρώπους από τον χώρο μας να κάνουν παύσεις στην καριέρα τους … έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένα δύο ονόματα…» 
 
Για τη Νάντια Μπουλέ: 
«Όντως όπως είχε πει και η Νάντια στη συνέντευξη της, στη σχέση αυτή είχε δωθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Δυστυχώς όμως για κάποιους συγκεκριμένους λόγους δεν ήταν ουσιαστική αυτή η ευκαιρία… Όσο για τα σχόλια [σημ: ότι η Νάντια τα κατάφερε επειδή ήταν το κορίτσι του Γρηγόρη], η Νάντια είναι πολύ ταλαντούχο παιδί- και όχι μόνο τηλεοπτικά. Διαθέτει και μια εκπληκτική, μαγική φωνή. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της… Η Νάντια υπήρξε από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωή μου».