Αρετή Κοσμίδου: «Στο The Voice με έντυναν σαν μπομπονιέρα, εγώ ποτέ δεν ντυνόμουν έτσι»

Αρετή Κοσμίδου

Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον coach της στο The Voice, Μιχάλη Κουϊνέλη;

Την γνωρίσαμε το 2014 μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice. Η Αρετή Κοσμίδου βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια για μουσικές σπουδές στο Λονδίνο όπου βρίσκει ότι μπορεί να εκφράζεται πιο ελεύθερα από ότι στην Ελλάδα. Μάλιστα η ίδια αλλάζει συχνά στυλ, καθώς τις αρέσει να εκφράζεται μέσα από την εικόνα της, κάτι που έχει παραξενέψει πολλούς από τους followers. Η ίδια μιλώντας στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη λέει πως βλέποντας το The Voice δεν ήταν ο εαυτός της…

Έχεις δείξει στους φίλους σου στην Αγγλία video από τη συμμετοχή σου στο The Voice;

Οι πιο κοντινοί μου ξέρουν ότι ήμουν στο The Voice και μου λένε: «Oh my God, is this you?» δεν μπορούν να με αναγνωρίσουν. Αλλά και εγώ νιώθω να μην είμαι εγώ αυτή η κοπέλα. Εκείνη την περίοδο είχα ξεκινήσει μόλις να ασχολούμαι με τη μουσική και δήλωσα συμμετοχή για πλάκα. Δεν είχα κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής ούτε είχα ανέβει ποτέ στη σκηνή. Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, δεν το μετανιώνω.

[dfp_ads id=236982]

Μπόρεσες να είσαι ο εαυτός σου στο παιχνίδι;

Μουσικά ήταν κοντά στο στυλ μου, εμπορικά μεν, λόγω τηλεόρασης, αλλά κοντά στην αισθητική μου. Στιλιστικά όμως ήταν απαίσιο. Με έντυναν σαν μπομπονιέρα, με ρούχα για μικρά κοριτσάκια. Εγώ δεν ντυνόμουν ποτέ έτσι. Τώρα που με βλέπω λέω: «Πως είναι έτσι αυτό το κοριτσάκι;» Ήμουν ήσυχο παιδί, αλλά ποτέ δεν ήμουν αυτό που βγήκε στο The Voice. Ίσως για αυτό τώρα φαίνεται σε πολλούς παράξενη η εικόνα μου.

Με τον coach σου, τον Μιχάλη, έχεις επαφές;

Θέλω να του τηλεφωνήσω αυτές τις μέρες που είμαι στην Αλεξανδρούπολη, γιατί είναι κι αυτός εδώ. Έχουμε μιλήσει λίγες φορές και είναι πολύ υποστρηκτικός. Πριν φύγω για το Λονδίνο είχα ζητήσει τη γνώμη του και με ενθάρρυνε πολύ.