Απρόσμενος χωρισμός για την παρουσιάστρια – Της έστειλε πακέτο τα ρούχα στο σπίτι!

Τι έχει συμβεί;

Απρόσμενος χωρισμός στην ελληνική showbiz, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso τέλος στη σχέση τους στα μέσα του καλοκαιριού, έβαλαν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης, με τον επιχειρηματία να στέλνει στη γνωστή παρουσιάστρια πακέτο τα ρούχα της, τα οποία είχε αφήσει στο σκάφος του, από τις πρόσφατες διακοπές τους στα Κουφονήσια.

Η είδηση έπιασε στον ύπνο τους κοινούς φίλους τους, οι οποίοι ήδη ανάλαβαν να μεσολαβήσουν, ώστε η Μαρία και ο αγαπημένος της να ξανασμίξουν, αφού μέχρι πρότινος έκαναν σχέδια γάμου, με τη συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά να δηλώνει ερωτευμένη.

Εδώ μωρέ…ένα τσίπουρακι..????????????????????????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nektarios Galitis (@nektariosgalitis) στις

Το τέλος στη σχέση τους, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην Espresso, δόθηκε λίγο μετά τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, όπου η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης παραθέριζαν εν πλω.

[dfp_ads id=236982]

Οι ντόπιοι σχολίαζαν με χαμόγελο ότι οι δυο τους «έσταζαν μέλι» και κυκλοφορούσαν συνεχώς αγκαλιά. Για κάποιους λόγους το ζευγάρι αναχώρησε για την Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αφήνοντας το σκάφος δεμένο στο λιμάνι, έχοντας ως στόχο όμως να επιστρέψουν λίγες ημέρες αργότερα και να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού στο μεσοδιάστημα, άγνωστο γιατί, χώρισαν. «Και όχι με υπαιτιότητα της παρουσιάστριας» δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους.

Μία εβδομάδα, λοιπόν, πριν από τη γιορτή του Προφήτη Ηλία, ο Νεκτάριος εμφανίστηκε στο πλεούμενο μαζί με παρέα και μάζεψε τα ρούχα της Μαρίας τοποθετώντας τα σε σακούλες, ενώ κατόπιν, όπως αναφέρουν πληροφορίες τα έστειλε «πακέτο» στο σπίτι της πρώην αγαπημένης του.

Σήμερα ο επιχειρηματίας κάνει μοναχικές διακοπές, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει διαγράψει τις τρυφερές φωτογραφίες με την παρουσιάστρια στο Instagram είναι σημάδι ότι ενδέχεται ο χωρισμός να αποδειχτεί απλά μια κρίση και οι δυο τους να έλθουν και πάλι κοντά.

Πάντως χθες η Μαρία Ηλιάκη έπινε και πάλι τσίπουρα όπως στην φωτογραφία με τον σύντροφο της πριν λίγο καιρό, αλλά αυτή τη φορά μαζί με φίλη της στους Παξούς. Ως απάντηση στην …Πανσέληνο:

Η απάντηση στη πανσέληνο ειναι μια:…..το τσίπουρο!!!#mysummer #greecestagram #instastyle #summeringreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marakiiliaki (@marakiiliaki) στις

Πηγή: Espresso