Αποστολία Ζώη: «Πολλές φορές αισθάνθηκα ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να…»

Αποστολία Ζώη

«Είναι πιο ξεκάθαρο πια στους ανθρώπους που συνεργάζομαι τι μπορώ να κάνω σαν καλλιτέχνης.»

Η Αποστολία Ζώη ήταν για πολλούς μία αποκάλυψη στο YFSF. Η τραγουδίστρια μιλά στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και στο YOUweekly για την εμπειρία της στο show αλλά και το αν έχει εγκλωβιστεί ποτέ στην εικόνα που θέλουν οι άλλου για εκείνη.

Δεν σου κρύβω ότι εξεπλάγην όταν έμαθα ότι θα συμμετείχες τελικά στο YFSF! Ένιωσες ότι ξανασυστήθηκες στο κοινό μέσα από το συγκεκριμένο show; «Σίγουρα σε κάποιους ξανασυστήθηκα, σε κάποιους άλλους έδειξα κάποιες καινούριες καλλιτεχνικές πτυχές μου και στον εαυτό μου επιβεβαίωσα ότι όλα γίνονται με δουλειά, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις. Ένα όμορφο ταξίδι δηλαδή…

Έχεις νιώσει ποτέ εγκλωβισμένη σε μια συγκεκριμένη εικόνα που δεν σου επέτρεπε να είσαι ο εαυτός σου; «Στο παρελθόν πολλές φορές αισθάνθηκα ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να βγάλουν μια άλλη εικόνα για μένα. Δεν εγκλωβίστηκα γιατί πιστεύω ότι ο χρόνος πάντα βγάζει την αλήθεια στην επιφάνεια. Απλά περίμενα να συμβεί.»

Η συμμετοχή σου στο YFSF ήταν καλύτερη αφορμή για ένα δυναμικό comeback στο τραγούδι; «Σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ. Είναι πιο ξεκάθαρο πια στους ανθρώπους που συνεργάζομαι τι μπορώ να κάνω σαν καλλιτέχνης. Αν και, να σου πω την αλήθεια, έπειτα από αυτή τη διαδρομή εκεί μέσα, ούτε εγώ ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου!»