Η αποκάλυψη του Γεωργαντά για τον Αλεξάνδρου και η αντίδραση της Μαρίας Καλάβρια!

Μαρία Καλάβρια

Πως αντέδρασε η Μαρία Καλάβρια όταν την ρώτησαν αν είναι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

«Είμαι πάρα πολύ καλά εκεί που είμαι και δεν θα πω τίποτα παραπάνω» είχε να δηλώσει μόνο η Μαρία Καλάβρια στην κάμερα του Πρωινού όταν την ρώτησαν αν αληθεύουν οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού πρώτα είχε προσπαθήσει να αποφύγει την απάντηση σφυρίζοντας ανέμελα.

Μπορεί να μην απάντησε με άμεσο τρόπο ούτε στη Φαίη Σκορδά, αλλά δεν διέψευσε κιόλας αυτή τη σχέση…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν θα σου απαντήσω. Γενικά έχω μάθει στην προσωπική μου ζωή να μη λέω τι κάνω ή τι δεν κάνω και για αυτό λέγεται και προσωπική ζωή. Ποτέ δεν επιχείρησα να φανώ μέσω της προσωπικής μου ζωής, οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Εκεί που βρίσκομαι περνάω πάρα πολύ καλά», αρκέστηκε να πει το πρώην μοντέλο και ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε για το πρόσφατο ταξίδι που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που μπορεί το σώμα του να ήταν στο Άμστερνταμ, όμως το μυαλό του ήταν πίσω στην Αθήνα

«Πριν από τρεις εβδομάδες είχαμε πάει Άμστερνταμ μαζί με ένα φίλο μου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ένιωσα εκείνο το σαββατοκύριακο ότι ενώ τον είχα δίπλα μου, ήταν σα να μην τον είχα. Γιατί συνέχεια χτυπούσε το κινητό, πήγαινε λίγο πιο άκρη, μιλούσε, ήταν κάπου το μυαλό του στην Αθήνα», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς απευθυνόμενος με νόημα στην Μαρία Καλάβρια.

Εκείνη πάλι…θαύμασε το όμορφο πλατό του Πρωινού και η Φαίη Σκορδά τους έδωσε τις ευχές της.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!