«Αποχώρησα από τον ΣΚΑΙ μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς θεώρησα ότι όσα ήθελα να δώσω, τα έδωσα»

ΣΚΑΙ

«Θα θυμάμαι πάντα την πρώτη μου μέρα στον ΑΝΤ1! Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση…».

Στο περιοδικό “My tv” και την Βίκυ Διαμαντή έδωσε συνέντευξη η Ντίνα Νικολάου που μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ, τη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά και την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά στον ΑΝΤ1.

[dfp_ads id=236982]

Υπήρχε κάποια τηλεοπτική σας συνεργασία που να σας άφησε πικρία;

Όχι. Είμαι πολύ προσεκτική στις συνεργασίες μου. Και στον ΣΚΑΙ συνεργαστήκαμε τέσσερα χρόνια και αποχώρησα γιατί θεώρησα ότι όσα ήθελα να δώσω στο “Ένα τραπέζι Ελλάδα” τα έδωσα. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία μου με το κανάλι. Άλλωστε έχω χορηγούς και εταιρία παραγωγής που με προστατεύουν αλλά και την ποιότητα που θέλω.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Alpha;

Είναι ένα κανάλι με το οποίο δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, ήθελα πάντα να είμαι μέρος της συντροφιάς τους και μου αρέσει πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία και φέτος να βρίσκομαι στον Alpha. Θεωρώ ότι έχει δώσει πολύ ωραία δείγματα στην ελληνική τηλεόραση και χαίρομαι πολύ φέτος.

Ποια είναι η τηλεοπτική στιγμή που όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα θυμάστε;

Την πρώτη μου μέρα στον ΑΝΤ1. Μπήκα τυχαία στην τηλεόραση. Είχα πάει να δείξω ένα βιβλίο μου, όταν με πήραν τηλέφωνο από τον ΑΝΤ1 και μου πρότειναν να κάνω ένα δοκιμαστικό. Εγώ ζούσα στο Παρίσι τότε. Έκανα το δοκιμαστικό κι έπειτα από ενάμιση μήνα μου είπαν ότι με επέλεξαν για τον “Πρωινό καφέ”. Ρώτησα ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις μου, γιατί έμενα στο Παρίσι, και μου είπαν ότι θα είναι για δύο μέρες. Φυσικά σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δεν γίνεται αυτό. Την πρώτη μέρα ήταν πολύ περίεργο και τότε με βοήθησε πάρα πολύ η Ελεονώρα Μελέτη που μου φέρθηκε πολύ όμορφα και έχω ιδιαίτερα καλές αναμνήσεις.