«Από όταν έχασα 36 κιλά, το αγαπημένο μου αντικείμενο είναι ο καθρέφτης»!

Γιώργος Τσούλης

«Όταν γύρισα στο σχολείο, τα παιδιά δεν με αναγνώρισαν. Μου έπεφταν τα μαλλιά και είχα πάθει αβιταμίνωση».

Ο Γιώργος Τσούλης έκλεψε πέρυσι τις εντυπώσεις στην κουζίνα της Τζένης Μπαλατσινού και φέτος τρελαίνει κάθε μέσημέρι την Ελένη Μενεγάκη. Ο γοητευτικός σεφ, όμως, δεν ήταν πάντα sexy. Ο ίδιος εξομολογείται στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα:

[dfp_ads id=236982]

«Μέχρι την πρώτη λυκείου ζύγιζα κάτι παραπάνω από εκατό κιλά. Τότε μου είχαν βγάλει πολλά παρατσούκλια. Ήμουν ο μπούλης, η κ…λάρα, η αγελάδα. Με το που πάτησα όμως το πόδι μου στο λύκειο, λες και μπήκε άλλος Γιώργος μέσα μου. Εκεί πήρα την απόφαση να χάσω 36 κιλά μέσα σε τρεις μήνες. Από τότε που αδυνάτισα μέχρι σήμερα, το αγαπημένο μου αντικείμενο είναι ο καθρέφτης. Έχει τύχει να τρακάρω με το αμάξι κι εκείνη την ώρα να έχω απέναντί μου κάτι που καθρεφτίζει και να έχω σταθεί και να κοιτιέμαι. Είναι κάποια κόμπλεξ που μου έχουν μείνει από το παρελθόν. Θέλω να ξέρω πώς είμαι όταν με κοιτάει ο άλλος. Σε ό,τι καθρεφτίζει, πάω και κοιτάζομαι».

Πώς έχασε τόσα κιλά;

«Έκανα βλακείες. Δεν έκανα δίαιτα, απλώς δεν έτρωγα καθόλου. Μου είχε γίνει εμμονή να αδυνατίσω. Είχα ζυγαριά μέσα στο δωμάτιό μου όπου κάθε πρωί που ξυπνούσα ζυγιζόμουν. Όλα αυτά τα κιλά τα έχασα ουσιαστικά μέσα σε ένα καλοκαίρι. Όταν γύρισα στο σχολείο, τα παιδιά δεν με αναγνώρισαν. Φυσικά έκανα μεγάλο κακό στην υγεία μου. Μου έπεφταν τα μαλλιά και είχα πάθει αβιταμίνωση. Οι γονείς μου νόμιζαν ότι ήμουν πρεζάκιας. Είναι λογικό, γιατί με έβλεπαν να είμαι αδύναμος και να χάνω συνεχώς κιλά».

Γιώργος Τσούλης