Αντώνης Ρέμος: «Το Rising Star στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στο Survivor»

Αντώνης Ρέμος

«Υπήρξε απέναντι σε όλα τα προγράμματα μια τηλεοπτική λαίλαπα. Αυτό, από μόνο του, αποδυναμώνει κάθε τηλεοπτικό προϊόν».

Για το Rising Star και το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

[dfp_ads id=236982]

Όταν κάποιοι, πάντως, αναφέρονται σήμερα στο «Rising Star» λένε «ωραίο show, κρίμα που δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης»… Το «Survivor» έπαιξε καθοριστικό ρόλο πιστεύεις, στο να συμβεί αυτό;

Υπήρξε απέναντι σε όλα τα προγράμματα μια τηλεοπτική λαίλαπα. Αυτό, από μόνο του, αποδυναμώνει κάθε τηλεοπτικό προϊόν. Εγώ πιστεύω ότι το «Rising Star» στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε αυτό, είχε ενδιαφέρον, κράτησε τον κόσμο κοντά του γιατί αποζητούσε τη συμμετοχή του. Στον κόσμο αρέσει το reality, το έχει αποδείξει ο Έλληνας και στο παρελθόν.

Συνέκρινες, έστω υποσυνείδητα, όσο διαρκούσε το show, το «The Voice» με το «Rising Star»; Είτε αρνητικά είτε θετικά;

Όχι, δεν το συνέκρινα ποτέ, δεν συγκρίνονται τόσο διαφορετικά μεταξύ τους προγράμματα. Στο «Rising Star», άλλωστε, τον πρώτο λόγο είχε ο κόσμος με τη συμμετοχή του, ήταν ένα διαδραστικό τηλεοπτικό προϊόν, καινοτόμο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Στο «Rising Star» επιβεβαιώσαμε, πάντως, γι’ άλλη μια φορά, το πόσο εξωστρεφής είσαι ως χαρακτήρας… Αυτό που παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση, είναι το ίδιο με αυτό που είσαι στις παρέες σου, στην οικογένειά σου, στις καθημερινές σου συναναστροφές; Ή άλλο είναι το «τηλεοπτικό» σου πρόσωπο από το «πραγματικό»;

Δεν διατηρώ δύο διαφορετικά πρόσωπα στη ζωή μου, είμαι αυτό που είμαι. Παντού ο ίδιος, στις παρέες μου, με τους φίλους μου, αλλά και με το κοινό. Φυσικά με όρια ευγένειας, γιατί κάποιος που δεν σε ξέρει μπορεί να σε παρεξηγήσει. Κι αυτό με μένα έχει συμβεί πολλές φορές – ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το χιούμορ σου αν δεν σε ζει καθημερινά. Πολλές φορές παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου. Φιλτράρονται, λοιπόν, κάποια πράγματα, υπάρχουν στιγμές που έχουμε γελάσει πολύ τηλεοπτικά με όλη την ομάδα, αλλά που, δυστυχώς, για τον άλφα ή βήτα λόγο αυτό πρέπει να κοπεί στο μοντάζ, δεν μπορεί να περάσει στο τηλεοπτικό κοινό, γιατί η κρίση του διαφέρει από τη δική μας.