Αντώνης Καρυστινός: «Έχω βγει και γυμνός στη σκηνή»

Αντώνης Καρυστινός

«Αν ήμουν μοντέλο και το στήθος μου ήταν πεσμένο, θα...»

Φέτος μοιάζει να είναι η χρονιά του. Ο Αντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» και στην παράσταση «Για μια ανάσα» στο θέατρο Διάνα που επίσης σημειώνει επιτυχία. Ο ηθοποιός μίλησε στο Weekend και στην Κορύνα Μανταγάρη για την επιτυχία της σειράς, αλλά και το γεγονός πως στο θέατρο εμφανίζεται με το μποξεράκι στη σκηνή.

Πώς είναι η συνεργασία σου με την Ελένη Ράντου;

Αν και είχαμε συνεργαστεί τηλεοπτικά με την Ελένη στις Σαββατογεννημένες και σε ένα διπλό επεισόδιο που είχαμε κάνει για το «Επάγγελμα γυναίκα», αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε στο θέατρο και νιώθω χαρούμενος που την ξαναγνώρισα θεατρικά.

Πάνω στη σκηνή υπάρχουν μεταξύ σας ένα φιλί και ένα χαστούκι…

Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Εννοώ, ότι όπως είπα, στο έργο υπάρχει μια αντιπαλότητα.

Νιώθεις άβολα που βγαίνεις με το μποξεράκι στη σκηνή;

Έχω βγει και γυμνός στη σκηνή του Θεάτρου Αμόρε, σε μια πολύ μικρή σκηνή. Στη συγκεκριμένη παράσταση δεν νιώθω εκτεθειμένος, γιατί πολύ απλά ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Αν ήμουν μοντέλο και το στήθος μου ήταν πεσμένο, θα ένιωθα περισσότερο εκτεθειμένος. Ηθοποιός είμαι, δεν κατεβαίνω σε αγώνες bodybuilding. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνω και με αυτό που είμαι.

Ο Αστέρας Ραχούλας και ο ρόλος του

«Ο προπονητής είναι ένας ασυμβίβαστος και βρίσκεται δυο χρόνια εκτός δουλειάς, γιατί τον πέταξε έξω το σύστημα. Και αυτό γιατί δεν «τα παίρνει», δεν στήνει αγώνες, οπότε το σύστημα δεν τον αναγνωρίζει, δεν γίνεται να είναι προπονητής και να μη στήνει αγώνες, δεν είναι του συστήματος. Ξαναβρίσκει στον εαυτό του, τη ζωή του και την αλήθεια του σε κάτι πιο αυθεντικό, που έχει αξίες και αυτό είναι το χωριό. Εκεί αρχίζει να ξανανθίζει και ξεκινά να στήνει αυτή την ομάδα του Αστέρα Ραχούλας, που μόνο ομάδα δεν είναι. Το ξερό γήπεδο και οι πιο αυθεντικές σχέσεις μας θυμίζουν σε όλους πράγματα του παρελθόντος.