Αντώνης Καφετζόπουλος: Τι απάντησε για τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του;

Το μήνυμα που έστειλε στον Απόστολο Γκλέτσο για τις δηλώσεις του!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, τις πρόσφατες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει πάει με άνδρα, ενώ ρωτήθηκε και για το χωρισμό του με την Φαίη Κοκκινοπούλου.

Για την τηλεόραση: «Η τηλεόραση γενικά βρίσκεται σε μία παρακμή και αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε ένα στυλ τηλεόρασης όπως ήταν οι τηλεοράσεις στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο πριν 30 χρόνια. Δηλαδή πολλά ελεύθερα κανάλια περιμένουν από τη διαφημιστική πίτα. Δεν γίνεται έτσι πια η τηλεόραση. Στην τηλεόραση πληρώνει πια κανείς μια μικρή συνδρομή και τα συνδρομητικά κανάλι φροντίζουν να κάνουν μεγάλες ωραίες παραγωγές γιατί πρέπει να ικανοποίησουν τον πελάτη τους, αλλιώς θα φύγει και θα πάει σε άλλους. Το σύστημα είναι χάλια και τα κανάλια μίζερα και επίσης πάρα πολλοί συνάδελφοι είναι απλήρωτοι.»

Για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Αυτό που έκανε ο Γκλέτσος, νομίζω ότι το έκανε με όλη του την καλή διάθεση και τις καλές προθέσεις για να απομυθοποιήσει ένα πράγμα το οποίο είναι πολύ γνωστό ότι συμβαίνει. Εγώ συνήθως δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις και αυτή είναι η πάγια μου απάντηση, αλλά σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο πρέπει να πω ότι μου άρεσε η στάση του Γκλέτσου. Ξέρω και φαντάζομαι και ο ίδιος ήξερε ότι θα επακολουθούσε ένα κράξιμο, αλλά προσωπικά θα ήθελα να του στείλω έναν χαιρετισμό ότι όσοι άνθρωποι σκεφτόμαστε ελεύθερα για την επιλογή του. Όχι μόνο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά και να λέει όταν θέλει, ό,τι θέλει και νομίζω ότι πέτυχε κιόλας να ταράξει τα νερά.»

Όταν η κουβέντα έρχεται στον χωρισμό του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δεν προσθέτει τίποτα περισσότερο από όσα είπε στη συνέντευξη του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι καλά στην ψυχολογία του, εκείνος είπε: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ καλά ψυχολογικά, ήμουν πάντα λίγο σκεπτικός και απόμακρος, αλλά όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι έτσι είμαι και ότι τα πράγματα γενικώς είναι κουλ που λέμε.»

Αντώνης Καφετζόπουλος – Φαίη Κοκκινοπούλου: Χώρισαν μετά από 25 χρόνια!