Άντα Λεούση: «Ποτέ δεν πίστεψα πως η μητέρα μου δεν θα τα καταφέρει»

Άντα Λεούση

«Αυτές οι 40 μέρες στην Εντατική βοήθησαν στο να τρώω τα χαστούκια λίγα λίγα».

Ο Αποστόλης Λεούσης και η Άντα Λεούση μιλάνε για το χαμό της μητέρας τους Βιργινίας Λεούση στην εκπομπή La biri biri. Και οι δυο εκμυστηρεύονται πως τη νιώθουν δίπλα τους και μιλούν για την όμορφη σχέση που είχαν μαζί της.

«Τη νιώθω συνέχεια κοντά μου»

«Το κακό που μας βρήκε είναι πάρα πολύ μεγάλο, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Απλά υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τη Βιργινία. Τη νιώθω συνέχεια κοντά μου.

Από κάποια στιγμή και έπειτα δεν άντεχε. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Είχα δώσει εντολή μόνο εγώ να ξέρω τι γίνεται γιατί οι γυναίκες δεν είχαν κουράγιο. Ήξερα την πλήρη αλήθεια. Ήμουν γερός. Είμαι γερός. Είναι κοντά μου. Με βλέπει και θέλω να με καμαρώνει.

Ένα κρυωματάκι είχε η γυναίκα. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε πάει στο νοσοκομείο 12 ώρες και να είχε πάρει ένα οξυγόνο και να μην είχε πάθει τίποτα από όλα αυτά που έγιναν. Από την άλλη, έγιναν όλα τα κακά μαζί. Δηλαδή και το ότι αργήσαμε να πάμε νοσοκομείο και το ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και τα κιλά της. Όλα ήταν εις βάρος. Ήταν για να γίνει. Ήθελε ο Θεός να την πάρει κοντά του.

Αυτές οι 40 μέρες στην Εντατική βοήθησαν στο να τρώω τα χαστούκια λίγα λίγα. Μου στοίχισε,«χτυπήθηκα».

Ήμουν ο πιο τυχερός γιος που υπάρχει. Η Βιργινία ήταν παραπάνω καλή από όσο έπρεπε. Σίγουρα είχαμε και καλές και κακές στιγμές, αλλά ξέρεις πως η μάνα με το γιο έχουν μια περίεργη καψούρα που δυστυχώς τώρα θα μου βγει σε κακό, γιατί θα μου λείπει πολύ» λέει συγκινημένος ο Αποστόλης Λεούσης.

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει η μητέρα μου»

«Ποτέ δεν πίστεψα πως η μητέρα μου δεν θα τα καταφέρει. Πάντα πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι θα επανέλθει γιατί ήταν κάτι που μου το είχε πει κιόλας. Ότι θα πάθει κάτι σοβαρό με την υγεία της εντός του 2017 και θα επανέλθει.

Με πήρε ο αδελφός μου 9 το πρωί μου λέει αγάπη μου τι κάνεις. Λέω εδώ περιμένω να πάω 11.30 να κατέβω στην Εντατική στη μαμά και μου λέει με πήραν τηλέφωνο να κατέβουμε τώρα. Ομολογώ ότι δεν ήθελα να πάω. Είχαμε προετοιμαστεί από την προηγούμενη ημέρα ότι οδεύαμε για διαφορετικά πράγματα.

Τη νιώθω δίπλα μου πάρα πολύ έντονα. Έρχονται στιγμές που νομίζω ότι βλέπω μια σκιά.» εκμυστηρεύεται η κόρη της Άντα Λεούση.