Αννέτ Αρτάνι: Απαντά για την αδυνατισμένη της φιγούρα που προκάλεσε ανησυχία

Αννέτ Αρτάνι

«Πάλεψα μήνες με την επιλόχειο κατάθλιψη...»

Η Αννέτ Αρτάνι απαντά μέσω της«Espresso» στη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε με αφορμή την ανάρτηση μιας φωτογραφίας της στο Instagram, στην οποία φαίνεται τρομερά αδυνατισμένη στο σημείο της κοιλιάς θυμίζοντας τη φιγούρα της Τζέσικα Ράμπιτ.

[dfp_ads id=236982]

Κάποιοι μάλιστα έγραψαν ότι η τραγουδίστρια, που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο μητέρα ενός αγοριού, το παράκανε με το photoshop και εξαφάνισε τον αφαλό της! «Δεν έκανα photoshop στη φωτογραφία. Απλώς στο σημείο του αφαλού μου έχω ένα σημάδι χαλάρωσης από τη γέννα και το θόλωσα λιγάκι» εξηγεί η ίδια στον Ηλία Μαραβέγια.

Η εγκυμοσύνη και η κατάθλιψη

«Πήρα 20 κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και έχασα 35 μετά τη γέννηση του γιου μου. Πιστεύω ότι η επιλόχειος κατάθλιψη ήταν ο βασικός λόγος της απώλειας των κιλών μου. Δεν είχα καθόλου όρεξη να φάω. Τώρα τα πηγαίνω πολύ καλύτερα και νιώθω περήφανη γι’ αυτό. Ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα διατροφής και προπονούμαι με personal trainer. Το οφείλω στον γιο μου να με βλέπει υγιή. Συγγνώμη αν ανησύχησα κάποιους, αλλά είμαι καλά» εξομολογείται η Κεφαλλονίτισσα τραγουδίστρια, που ζει μόνιμα στην Αμερική.