Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αυτό έχει παρεξηγηθεί και έχω εκνευριστεί πολλές φορές, γιατί με έχουν…»

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα τέτοιου τύπου»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για τη σχέση της με το σύζυγο της Φάνη Μουρατίδη στο Weekend της εφημερίδας Ειδήσεις και στην Κορύνα Μανταγάρη και ξεκαθαρίζει σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις…

Κάποια στιγμή είχε δηλώσει ο Φάνης ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι στην οικογένεια…

«Αυτό έχει παρεξηγηθεί και έχω εκνευριστεί πολλές φορές, γιατί με έχουν πάρει τηλέφωνο και με ρωτούν τέτοια χαζά, αν πέφτει παντόφλα. Ο Φάνης εννοούσε και εννοεί ότι, σε σχέση με τα παιδιά, όπως σε όλα τα ελληνικά σπίτια, η μαμά είναι που δίνει το γενικό πρόσταγμα. Χαίρομαι που μέσω της ερώτησης σου αυτής, επιτέλους το διευκρινίζω! Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άντρα τέτοιου τύπου, που να μου αφήνει εμένα το γενικό πρόσταγμα.

Νομίζω, όμως πως στα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα η μαμά είναι αυτή που οργανώνει τις οικογενειακές δραστηριότητες. Εγώ θα πω τι θα φάμε, θα αποφασίσω τι θα μαγειρέψω. Από εκεί και πέρα, η κατάσταση πήγε σε ένα σημείο, που επειδή κι εγώ βγάζω προς τα έξω μια περσόνα πιο αυστηρή, βγήκαν όλα αυτά τα γελοία πράγματα. Μπορεί στο σπίτι να έχω εγώ το πάνω χέρι, στην οικογένεια όμως, το πάνω χέρι το έχει ο Φάνης.