Η Αγγελική Νικολούλη για τις απειλές που έχει δεχθεί! «Πρόσφατα, μπαίνοντας με το αυτοκίνητο στο γκαράζ…»

Αγγελική Νικολούλη

«Τότε είχαν αφήσει έξω από το σπίτι μου ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό, όπως εκτιμήθηκε από τις Αρχές».

Στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία απάντησε και για τους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς.

[dfp_ads id=236982]

Έχεις κινδυνεύσει άλλη φορά τόσο πολύ, όσο περιγράφεις στο τρίτο σου βιβλίο;

Αυτό δεν είναι τίποτε. Είναι γνωστή η περίπτωση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, όταν και με είχε καλέσει η Βουλή των Ελλήνων για να καταθέσω ως μάρτυρας. Τότε είχαν αφήσει έξω από το σπίτι μου ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό, όπως εκτιμήθηκε από τις Αρχές. Με έχουν απειλήσει με όπλο νύχτα. Πρόσφατα, μπαίνοντας με το αυτοκίνητο στο γκαράζ, αντιλήφθηκα πίσω μου ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στην άκρη του δρόμου. Ένιωσα πως κάτι περίεργο συνέβαινε. Αντί να κλείσω την πόρτα και να τηλεφωνήσω στην αστυνομία, πήγα εν ψυχρώ μπροστά τους, αφού πρώτα φρόντισα να συγκρατήσω τον αριθμό της πινακίδας. Πήγα να χτυπήσω το τζάμι για να ρωτήσω τον οδηγό «τι συμβαίνει;», κι εκείνη την ώρα μαρσάρισε απότομα και έφυγε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η πινακίδα ανήκε σε άλλο όχημα. Ποιος θα πήγαινε να χτυπήσει το τζάμι και να ρωτήσει «τι έγινε, ρε φίλε, τρέχει κάτι;».

Αγγελική Νικολούλη

Ο Φάνης, ο γόης και δράστης του βιβλίου σου, τελικά γοητεύτηκε από εσένα. Ίσως και κάτι παραπάνω, σε ερωτεύτηκε. Σου έχει τύχει ξανά;

Τι να σου πω… Πως στις φυλακές υπάρχουν έγκλειστοι που μου έστελναν γράμματα, λουλούδια, δώρα… Κακοποιοί που με κάποιον τρόπο βρέθηκαν στο δρόμο μου. Με όλους αυτούς δύο κίνδυνοι υπάρχουν: Ή να οργανωθούν και να χτυπήσουν ή να «δεθούν αρρωστημένα με το θηλυκό τους διώκτη» που έλεγε και ο δράστης.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.