Aλίσια Βικάντερ: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί ότι θα παίζω πλάι στο Ματ Ντέιμον!»

Αυτή την Κυριακή η εκπομπή Buzz στο κανάλι ΟΤΕ Cinema 1 HD (20.30μμ) ταξιδεύει τους τηλεθεατές στο Λας Βέγκας στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας Jason Bourne με τον Ματ Ντέιμον.

Η Αλίσια Βικάντερ, βραβευμένη με Όσκαρ Β᾽ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο ῾Κορίτσι από τη Δανία῾, μιλάει στο Γιώργο Σατσίδη για το νέο της ρόλο, αλλά και την συναρπαστική πορεία της από τα πρώτα της βήματα στην πατρίδα της στη Σουηδία μέχρι την παγκόσμια καταξίωση που απολαμβάνει σήμερα.

«Έβλεπα τις ταινίες Μπορν μαζί με τις συγκατοίκους μου όταν μετακόμισα στο Λονδίνο. Ήταν από τα πιο αγαπημένα μου σίκουελ και τα βλέπαμε σε επανάληψη αρκετές φορές γιατί δεν είχαμε αρκετά λεφτά για να βγούμε έξω», αποκαλύπτει με χιούμορ η Βικάντερ στο Buzz τονίζοντας «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί ότι θα παίζω μία μέρα πλάι στο Ματ Ντέιμον!»

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Paul Greengrass Jason Bourne κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Συμπρωταγωνιστές του Ντέιμον εκτός από την Αλίσια Βικάντερ, είναι οι Βενσάν Κασέλ και Τόμι Λι Τζόουνς. Οι καταιγιστικές σκηνές δράσης μαζί με την συναρπαστική ερμηνεία του Ντέιμον υπόσχονται μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία.

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη της Αλίσια Βικάντερ στο Buzz αυτή την Κυριακή στις 20.30 στο κανάλι ΟΤΕ Cinema 1 HD!