Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Αυτός ο Σουηδός έχει κλέψει την καρδιά της

Ένα χρόνο κρυφός έρωτας...

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που είχε φιλοξενηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά και την παρουσίαση της Eurovision, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Jacob.

Η καταγωγή του αγαπημένου της είναι από τη Σουηδία, παρ' όλα αυτά έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε πολλές διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, κυρίως λόγω της φύσης του επαγγέλματός του, καθώς ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επενδύσεις.

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, περνάμε τέλεια μαζί. Χαίρομαι κυρίως γιατί αγαπάει την πατρίδα μου και θέλει να έρχεται συνέχεια εδώ», δηλώνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα Espresso.

Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο. Γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στη Στοκχόλμη μέσω κοινών γνωστών και στη συνέχεια εκείνος τη συνάντησε και πάλι στη Σαντορίνη. Από τότε είναι μαζί και μάλιστα συγκατοικούν στη Σουηδία.

Τον Jacobs έχει γνωρίσει και η κόρη της Αλεξάνδρας, η 6χρονη Μελίνα και όπως γράφει η εφημερίδα, η συμπάθεια που γεννήθηκε ανάμεσά τους ήταν αμοιβαία.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τα αφεντικά μου έλεγαν «κάνε λίγο τη χαζή»