Αιμίλιος Ράφτης: «Έχω κάνει σεξ σε παραλία, ξέροντας ότι μας κοιτάνε»

«Έχω κάνει σεξ και στα αποδυτήρια γυμναστηρίου, ξέροντας ότι υπήρχαν δίπλα άνθρωποι που έκαναν ντους».

Άκρως …πιπεράτες οι απαντήσεις που δίνει ο ηθοποιός Αιμίλιος Ράφτης στις ερωτήσεις του Γιάννη Πουλόπουλου για το περιοδικό ΟΚ!…

Σου έχει τύχει να κάνεις σχέση με μεγαλύτερή σου;
Μου έχει τύχει να κάνω σχέση με μία μεγαλύτερή μου γυναίκα, παντρεμένη με παιδιά. Εγώ τότε ήμουν 23 κι εκείνη πάνω από 40. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος. Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.

Δεν φοβόσουν ότι μπορεί ο σύζυγός της να σας έπιανε επ’ αυτοφόρω;
Ευτυχώς δεν μας έπιασε ποτέ, αλλά ομολογώ ότι με ιντρίγκαρε λίγο το ότι υπήρχε κίνδυνος να μας πιάσει. Μου αρέσει να ρισκάρω στη ζωή μου. Είμαι λάτρης των extreme sports, αλλά και στις σχέσεις μου μού αρέσει να φτάνω στα άκρα.

Είχες ποτέ ερωτική επαφή με δύο γυναίκες ταυτόχρονα;
Ναι. θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να έχει εμπειρίες. Επειδή ονειρεύομαι κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά, θέλω, πριν γίνει αυτό, να αισθάνομαι πλήρης ώστε να μη μείνουν μετά απωθημένα και διαλύσω το σπίτι μου.

Έχεις κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο;
Έχω κάνει σεξ σε παραλία, ξέροντας ότι μας κοιτάνε. Έχω κάνει σεξ και στα αποδυτήρια γυμναστηρίου, ξέροντας ότι υπήρχαν δίπλα άνθρωποι που έκαναν ντους. Μπορεί να ακούγονται ακραία σε κάποιους, αλλά για εμένα που δούλευα χρόνια σε μπαρ, κι έχει τύχει να κάνω σεξ και στην τουαλέτα, φαίνονται φυσιολογικά.

Έχεις δεχτεί φλερτ από άντρα;
Έχω δεχτεί. Επειδή έχω μεγαλώσει στην Πάτρα, σε ένα συντηρητικό περιβάλλον, στην αρχή μού φαινόταν περίεργο να προσεγγίζει ερωτικά ένας άντρας έναν άλλον άντρα. Τώρα πια το αντιμετωπίζω πολύ πιο ψύχραιμα και ειδικότερα ύστερα από ένα καλοκαίρι που εργαζόμουν στη Μύκονο και είδα πολλά. Δεν θα ξεχάσω μια φορά που μόλις μπήκα σε ένα μαγαζί με τον κολλητό μου, αισθάνθηκα κάποιον να με χουφτώνει. Έφυγα τρέχοντας.