Ζωές Παράλληλες: Η νέα σειρά του Mega κάνει σήμερα πρεμιέρα

Ζωές Παράλληλες

Έρχεται κάθε απόγευμα στο πρόγραμμα του Mega...

Μέσα στο θολό τοπίο μια νέα σειρά κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Mega. Πρόκειται για το τουρκικό σίριαλ Ζωές Παράλληλες που θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:50.

Η ιστορία…

[dfp_ads id=236982]

Η Φεριντέ είναι μία δυναμική νέα κοπέλα που εργάζεται ως υποδιευθύντρια σε ένα ορφανοτροφείο. ‘Εχει αφιερώσει τη ζωή της στην ανατροφή των κοριτσιών που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις βοηθήσει να σταθούν στα πόδια τους, αποκτώντας σωστή παιδεία και μόρφωση. Είναι αρραβωνιασμένη και ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν ανακαλύπτει πως ο εκλεκτός της καρδιάς της, την απατά. Η Εϋλούλ είναι ένα κορίτσι 17 ετών που προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια. Η ζωή της ανατρέπεται τραγικά όταν εξομολογείται στη μητέρα της πως ο πατριός της την παρενοχλεί. Η μητέρα της, αντί να διώξει τον σύζυγό της, ανήμπορη να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της, επιλέγει να στείλει την Εϋλούλ στο ορφανοτροφείο. ‘Οταν η Φεριντέ και η Εϋλούλ συναντιούνται θα προσπαθήσουν να γιατρέψουν τα τραύματα στις καρδιές τους, καθώς επίσης και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Η Φεριντέ θα διώξει τον αρραβωνιαστικό της και θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στο νέο της γείτονα, τον Τοπράκ, ενώ η Εϋλούλ θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την υπεροψία και την απόρριψη των νέων της υψηλής κοινωνίας με τους οποίους αναγκάζεται ξαφνικά να συνυπάρξει.

Επεισόδιο 1: Η Εϋλούλ αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της την τρομακτική αλήθεια για τον πατριό της, τον Κεμάλ, αυτό που θα ακολουθήσει όμως, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της. Η Μεσουντέ, μην έχοντας άλλο μέσο να προστατέψει την κόρη της, αποφασίζει να την αφήσει σε ένα ορφανοτροφείο.

Συντελεστές…

Πρωταγωνιστούν: Ipek Karapinar (Φεριντέ), Biran Damla Yilmaz (Εϋλούλ), Ozgur Cevik (Τοπράκ), Derya Artemel (Μεσουντέ), Veda Yurtsever (Ναζάν), Erdal Bilingen (Τεφίκ), Gokce Akyildiz (Σονγκούλ), Hazar Motan (Τζεμρέ), Cagla Irmak (Καντέρ), Aleyna Solaker (Μεράλ), Mehmet Aykac (Σερκάν), Arif Diren (Γκουνέι), Nil Burcak Keser (Δεφνέ), Cansu Firinci (Κεμάλ), Esma Yilmaz (Μπουσρά), Zeynep Parla, Yunus Emre Terzioglu (Τζενκ), Burak Arslan, Sacide Tasaner (Νεριμάν), Zeynep Irgat (Χεντιέ)

Σκηνοθεσία: Serkan Birinci
Σενάριο: Gul Abus Semerci, Yelda Eroglu