X Files: Η Dana Scully είναι εξωγήινη; (SPOILER ALERT!)

Το σοκαριστικό μυστικό του φινάλε!

Τα X Files επέστρεψαν να μας διαλύσουν το νευρικό σύστημα και να αποσυρθούν ξανά… Το 2,5 λεπτών teaser για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το αποδεικνύει περίτρανα! Όλα αυτά τα χρόνια η Dana Scully ήταν η δύσπιστη επιστήμων που ψάχνει να βρει τρόπους να εκλογικεύσει τα πράγματα για να αρνηθεί την ύπαρξη των εξωγήινων, το κλιπ που θα δείτε όμως υπάρχει περίπτωση να την κάνει να πιστέψει μια και καλή.

Το απόσπασμα είναι αντίστοιχο της εισαγωγής που έκανε ο Fox Mulder στην έναρξη του κύκλου, μονάχα που αυτή τη φορά μιλά η Dana περιγράφοντας την πορεία των πραγμάτων μέχρι σήμερα μέσα από μία σειρά φωτογραφιών. Η Scully αναφέρεται τέλος στην απαγωγή της, την επιστροφή της αλλά και την άγνωστη συνέχεια που είχε αυτή…

«Κατά τη διάρκεια της μικρής μου εξαφάνισης, υποβλήθηκα σε τεστ τα αποτελέσματα των οποίων δείχνουν μία ασθένεια που απειλεί τη ζωή, η θεραπεία της τόσο μυστηριώδης όσο και η ίδια η ασθένεια. Αλλά τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με την σπουδαιότητα ενός πρόσφατου αποτελέσματος εξέτασης μου για τη γενετική μου δημιουργία, δείχνοντας ανωμαλίες στο DNA που μπορώ να αναγνωρίσω μόνο ως… εξωγήινες» λέει η Gillian Anderson και βλέπουμε το πρόσωπο της να αλλάζει σε εξωγήινη μορφή!  

Όνειρο, σκέψεις, πραγματικότητα; Ψυχραιμία μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου που θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο.