Warehouse 13: Πρεμιέρα απόψε στο Star

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Απόψε στις 21:10 κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star «Warehouse 13».

Είναι δύο πράκτορες Μυστικής Υπηρεσίας αλλά και δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Πιτ Λάτιμερ και η Μάικα Μπέρινγκ μετά την αποτροπή μιας απόπειρας δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, μετατίθενται στη Νότια Ντακότα και εγκαθίστανται σε μια άκρως μυστική αποθήκη αναλαμβάνοντας μια αυστηρά απόρρητη αποστολή. Εκεί, με τις οδηγίες του εκκεντρικού «φύλακα», Άρτι Νίλσον, θα ενημερωθούν για τα νέα τους καθήκοντα, που περιλαμβάνουν την ανάκτηση, εξουδετέρωση και μεταφορά στην αποθήκη για φύλαξη, αντικειμένων με υπερφυσικές ιδιότητες από όλο τον κόσμο…

Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2009 – 2010 σε θα ολοκληρωθεί σε 26 επεισόδια (1ος & 2ος κύκλος)
Η πρεμιέρα της σειράς ήταν το πιο δημοφιλές πρόγραμμα στην καλωδιακή αμερικανική τηλεόραση, εκείνο το βράδυ. Με 3,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ήταν επίσης η τρίτη καλύτερη πρεμιέρα, που είχε ποτέ το κανάλι Syfy, μετά τις σειρές Stargate Atlantis και Eureka.
Το 2010 ο συνθέτης της σειράς, Έντουαρντ Ρότζερς, ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη Πρωτότυπη Μουσική Τίτλων»
Η σειρά έλαβε το 2012 εφτά υποψηφιότητες στα βραβεία «Portal Awards», συμπεριλαμβανομένων καλύτερης τηλεοπτικής σειράς, καλύτερου ηθοποιού (Έντι Μακ Κλίντοκ), καλύτερης ηθοποιούς (Τζοάν Κέλι), καλύτερου ηθοποιού σε β’ ρόλο (Σαούλ Ρούμπινεκ), καλύτερης ηθοποιού σε β΄ ρόλο (Άλισον Σκαλιότι), καλύτερος γκεστ σταρ (Τζέιμι Μάρεϊ) και καλύτερο επεισόδιο (Emily Lake) . Ήταν η τρίτη συνεχόμενη υποψηφιότητα για τον Έντι Μακ Κλίντοκ και η δεύτερη υποψηφιότητα για τους Σαούλ Ρούμπινεκ και Άλισον Σκαλιότι.
Έχουν γυριστεί 5 κύκλοι επεισοδίων.