Βρέχει Έρωτα: Πρεμιέρα απόψε στο Epsilon!

Βρέχει Έρωτα

Από σήμερα και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.00, στο Epsilon θα… Βρέχει Έρωτα!

Η νέα -κυπριακής παραγωγής- καθημερινή κομεντί του Epsilon Βρέχει Έρωτα έρχεται για να συνδυάσει με έναν μοναδικό τρόπο το συναίσθημα, τη συγκίνηση και τη χαρά μέσα από διαφορετικά συναρπαστικά love stories.

Ο Κώστας Χριστοφόρου και ο Βασίλης Καρφής υπογράφουν μία ανατρεπτική σειρά γεμάτη έρωτα και χιούμορ στην οποία πρωταγωνιστεί ένα καστ γνωστών ηθοποιών, όπως οι Σταμάτης Γαρδέλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Τόνυ Δημητρίου, Μένια Μαθιουδάκη.

Αλήθεια, πόσο κρατάει ο πρώτος έρωτας; Όταν τελειώσει, ξανάρχεται; Και πώς μπορεί να επανέρθει; Εκδικητικός; Τρυφερός; Σαν μια γλυκιά ανάμνηση; Και μπορεί να αναβιώσει;

[dfp_ads id=236982]

Οι ερωτικές ιστορίες των ζευγαριών που παρακολουθούμε απαντούν σε αυτά τα διαχρονικά ερωτήματα.

Η Έλενα και ο Κωστής είναι φοιτητές και θέλουν να παντρευτούν, αλλά όλα είναι εναντίον τους.

Ο Άρης και η Αλεξάνδρα, γονείς της Έλενας, χώρισαν νωρίς για κάποιους λόγους που ακόμη αναζητούν -κι ας πιστεύουν ότι τους έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους.

Ο Άρης και η Ιφιγένεια ζουν με το βάρος που προκαλεί η ανάγκη για εκδίκηση.

Ο Λεωνίδας και η Αλεξάνδρα μπλέκουν σε μία περιπέτεια που έχει ως κατάληξη ένα ανήλιαγο κελί στην Ταϊλάνδη.

Η Στέλλα και ο Αχμέτ συναντούν εμπόδια και προκαταλήψεις που καλούνται να ξεπεράσουν με τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς τους.

Η Έλενα και ο Μιχάλης διαχειρίζονται την ορμή του έρωτα σαν εργαλείο που προκαλεί πόνο.

Πού μπορεί να μας οδηγήσει ένας έρωτας; Στο φως ή στο σκοτάδι; Έχει αξία μια ρεβάνς όταν έχει πια περάσει ο χρόνος; Βρέχει έρωτα!

Η νέα καθημερινή κομεντί του Epsilon σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Κώστα Χριστοφόρου και Βασίλη Καρφή ΕΡΧΕΤΑΙ να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον έρωτα.

Το soundtrack της νέας σειράς του Epsilon Βρέχει Έρωτα ερμηνεύει ο STAN!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε και τη μουσική μαζί με τους Revo, Joe Minor, Σίμο Κίναλη και Snapyourfingaz, ενώ στους στίχους συνεργάστηκαν οι Ζήνων Ζιντίλης και STAN.

Στο Epsilon θα… Βρέχει Έρωτα από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20.00.

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon!

ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ

Kομεντί κυπριακής παραγωγής

Σενάριο: ΡΕΝΑ ΡΙΓΓΑ

Σκηνοθεσία: ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΦΗΣ

Πρωταγωνιστούν: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΝΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΑΛΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΙΩΤΟΣ, ΕΥΑ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΚΚΟΛΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΞΑΝΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ