Βασιλιάδες: Πότε θα ξαναδούμε καινούρια επεισόδια της δημοφιλούς σειράς;

Σίριαλ δίχως τέλος...

Και να που η κυριαρχία των Βασιλιάδων τίθεται υπό αμφισβήτηση. Τα προβλήματα με την πληρωμή των συντελεστών της πιο επιτυχημένης σειράς της σεζόν παραμένουν. Έρχεται και ένας ακόμα παράγοντας που αφορά στο πότε θα δούμε το σίριαλ και πάλι στον αέρα του MEGA, που φαίνεται να παρατείνει την αγωνία και τα νεύρα…

Όπως γράφει το TV BOX, στέλεχος της εταιρείας παραγωγής του Studio ΑΤΑ παραδέχεται πως μετά την απόφαση του MEGA να ξεκινήσει τη νέα σεζόν τον Ιανουάριο του 2013, «άντε να πεις στους ηθοποιούς πως πρέπει να περιμένουν νεότερα. Αυτή τη φορά, δύσκολα θα μας πιστέψουν. Ελπίζω πάντως όλες αυτές οι εξελίξεις να μη σηματοδοτούν το τέλος της σειράς. Θα ήταν άδικο».

Ο ίδιος τονίζει: «Είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς μας. Είχαμε υποσχεθεί στους ηθοποιούς  και στα συνεργεία πως μέχρι τον Αύγουστο θα πληρώνονταν ένα μεγάλο ποσό από τα οφειλόμενα, θα άρχιζαν τα γυρίσματα και σιγά-σιγά θα έπαιρναν τα χρήματά τους. Τώρα ο προγραμματισμός αλλάζει και όλα δείχνουν ότι θα αμειφθούν τον Οκτώβριο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το Νοέμβριο».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ηθοποιός θα παίξει τον νόθο γιο του Βασιλιά;

Επιστροφή του Παρά Πέντε με καινούρια επεισόδια;

Ζευγάρι και στη ζωή δύο από τους πρωταγωνιστές των Βασιλιάδων;

Πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων δηλώνει: Δεν μπορώ να γίνω ιερέας γιατί έχω κοιμηθεί με πολλές γυναίκες!

Πόσα χρήματα παίρνει από την επανάληψη της σειράς «Εγκλήματα» ο Κώστας Κόκλας
 
Πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων αποχωρεί από τη σειρά λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς!