Βαλς με 12 Θεούς: Η Βίκυ παθαίνει σοκ όταν…

Διαβάστε τι θα δούμε απόψε

Επεισόδιο 121: Περίληψη
Η Βίκυ είναι με τον Θάνο, ενώ νομίζει ότι μιλάει με τον Μάρκο, ο οποίος όμως εκείνη τη στιγμή της τηλεφωνεί από Αμερική. Η Βίκυ συνειδητοποιεί ότι μπροστά της στέκεται ο Θάνος και παθαίνει ισχυρό σοκ. Καταρρέει και όταν συνέρχεται δείχνει να μην έχει πια καμιά επαφή με το περιβάλλον.

Ο Αντρέας ακούει κατά λάθος την κουβέντα της Ναταλίας με την Ντόρα και καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα να αγαπηθεί από την Ναταλία, ότι αυτή θα είναι πάντα ερωτευμένη με τον Κωστή. Αποφασίζει λοιπόν να φύγει από τη ζωή της και την Κύπρο. Η Μαρίνα λέει στην Ναταλία πως ίσως θα έπρεπε να φύγει κι αυτή, γιατί αλλιώς δεν θα απαγκιστρωθεί ποτέ από την ανάμνηση του Κωστή.

Η Ελπίδα όμως της βάζει την ιδέα να πάει να βρει τον Κωστή. Η Ναταλία ρωτάει τον Αντρέα πού βρίσκεται ο αδελφός του για να πάει να τον βρει. Η Ευγενία πιάνει τον Χρήστο την ώρα που προσπαθεί να παραβιάσει το χρηματοκιβώτιο του Νίκου, ενώ ο Νικήτας, προσπαθώντας να βρει τι είναι αυτό που του κρύβει η Μαρίνα, φέρνει στη μνήμη του κάποιες παλιότερες συναντήσεις του με την ίδια και την Αλίκη και αρχίζει να υποψιάζεται ότι αυτό που του κρύβουν έχει να κάνει με το μωρό της Μαρίνας.