Τρίχες: Σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

Πότε θα βγει η τηλεοπτική σειρά στον αέρα;

Η τηλεοπτική σειρά «Τρίχες» που αναμένεται να δούμε από το κανάλι του Αμαρουσίου το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν μας έχει απασχολήσει πολλές φορές, λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε από το κανάλι.

Ένας ακόμα λόγος που μας απασχόλησε ήταν το cast της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, αφού σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστούν λαμπερά ονόματα αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος επέλεξε μετά την αποχώρησή του από την τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Δέστε τους!», να ενταχθεί στις «Τρίχες» και να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως το ZappIT είχε γράψει πριν λίγες ημέρες, τα σκηνικά είναι έτοιμα, η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου έγινε μόλις την προηγούμενη Παρασκευή, και τώρα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Όπως ανακοινώθηκε χθες από τον Γενικό Διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο το πρώτο ordino θα γίνει σήμερα το μεσημέρι και ηθοποιοί αλλά και συντελεστές του καναλιού είναι ενθουσιασμένοι.

Η σειρά που σαν κυρίως σκηνικό έχει το κομμωτήριο του Νίκου Μουτσινά και της Βασιλικής Ανδρίτσου και είναι βασισμένη στο πολύ δυνατό σενάριο και την σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα μας υπόσχονται απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Οι «Τρίχες» θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα ενώ ακόμα είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι μέρες αυτές, αφού ο προγραμματισμός του καναλιού θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Οι «Τρίχες» επιτέλους αρχίζουν γυρίσματα

Tρίχες: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου συμβαίνει τώρα – Δείτε φωτό