Το σπίτι του Διονύση: Μια ιντερνετική σειρά γροθιά στη μοναξιά!

Δείτε επίσης στο web tv του Mega «Fresh,Quick and Easy» και «Αφιερωμένο Εξαιρετικά».

Ο Διονύσης είναι μια βασανισμένη ψυχή, που έχει περάσει πολλά. Η κοπέλα του τον εγκατέλειψε και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην διπλοκατοικία των γονιών του μαζί με τον σκύλο του, τον μόνο φίλο του, την νωχελική Chilly.

«Το σπίτι του Διονύση» είναι μια ιντερνετική σειρά γροθιά στην μοναξιά και τον μοντέρνο τρόπο ζωής που κατακλύζεται από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Μπορεί ο Διονύσης να βράζει νερό για μακαρόνια, αλλά πίσω από αυτό κρύβονται υπαρξιακές αναζητήσεις για το που πάει αυτός ο κόσμος… τελικά.

Εάν είσαι από αυτούς που έχουν αποτύχει παταγωδώς στην εκτέλεση της «εύκολης και γρήγορης» συνταγής και καταλήγουν να ψάχνουν τον κατάλογο από το πιο κοντινό σουβλατζίδικο, εάν σ’ έχει παρατήσει το ταίρι σου και αναζητάς σε όλα τα μπλογκ πως θα διορθώσεις το χωροταξικό έγκλημα εναντίον του φενγκ σούι που σου σέρβιρε την χυλόπιτα, εάν σε έχουν κάνει να πιστεύεις πως σφουγγαρίζοντας το σπίτι σου, χάνεις 3.000 θερμίδες και έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι έτοιμος για πασαρέλα, τότε ο Διονύσης είναι ο νέος σου ιντερνετικός φίλος!

Απλά κάνε κλικ στο megatv.com/tospititoudionisi

«Fresh, Quick and Easy»

Είσαι από αυτούς που θεωρούν το φαγητό την πιο σίγουρη απόλαυση της ζωής, σου αρέσει να πειραματίζεσαι, αλλά δεν θεωρείς πως είσαι και το μεγαλύτερο ταλέντο της κουζίνας… ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες μέχρι τώρα! Ήρθε η ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω.

Κολπάκια, tips, τσαχπινιές και οδηγίες βήμα- βήμα από την ειδική pastry cook, που θα αναδείξει το μαγειρικό ταλέντο που κρύβεις. Τέλος στα ταπεράκια της μαμάς που στάζουν κόκκινη σάλτσα, στα ντελιβεράδικα που έχεις «χτίσει» και στα χιλιόμετρα που πρέπει να κάνεις για να βρεις το ζαχαροπλαστείο το καλό!

Πάρε την φάση στα χέρια σου και μάθε πως θα φτιάξεις γρήγορα και πανεύκολα αλμυρές και γλυκές συνταγές, βήμα προς βήμα δια χειρός της ειδικού pastry cook του «Fresh, Quick and Easy».

«Αφιερωμένο Εξαιρετικά»

Τέρμα στα σενάρια, τις παρτιτούρες, τις πρόβες και τους ρόλους!

Τώρα, μέσα από «Αφιερωμένο Εξαιρετικά» κάποιοι «γνωστοί» σου βρίσκουν το βήμα για να σου πουν αυτό που θέλουν, χωρίς κανένα περιορισμό και να στο αφιερώσουν.

Τραγούδια, ανέκδοτα, προσωπικές εξομολογήσεις, συνταγές για ραβανί, ξεματιάσματα ή ό,τι άλλο τους κατέβει και θέλουν να το βγάλουν επιτέλους από μέσα τους, αποκλειστικά και μόνο για σένα. Όλα μπορείς να τα ακούσεις και όλα μπορείς να τα περιμένεις!

«Αφιερωμένο Εξαιρετικά» προς όλους… μόνο στο Web Tv του Mega