Το σίριαλ που καθήλωσε τους τηλεθεατές στην Τουρκία, σύντομα στον ALPHA

Η θεματολογία της σειράς που θα ολοκληρωθεί σε 36 επεισόδια, περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στην Μενεκσέ και τον Χαλίλ, αλλά όχι όπως μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα τα σίριαλ της γείτονος. Όπως γράφει το περιοδικό TV Zapping, η αγάπη τους υπερβαίνει τα καθιερωμένα και γιγαντώνεται λεπτό με το λεπτό!

 
Διθυραμβικές ήταν στην Τουρκία οι κριτικές για την σειρά, αλλά και ειδικότερα για τον Κιβάντς Τατλιτούγ,”ένας ακόμα πρωταγωνιστικός ρόλος για τον νεαρό ηθοποιό και ένας αναμενόμενος θρίαμβος” έγραψαν τα μέσα ενημέρωσης κατατάσσοντας τον καρδιοκατακτητή ανάμεσα στους σημαντικότερους ηθοποιούς των τελευταίων δέκα ετών.
 
Ο ρόλος του Τατλιτούγ ως Χαλίλ μόνο εύκολος δεν ήταν, αναφέρει το TV Zapping. Κατάφερε όμως με τις εκφράσεις του προσώπου του, με την ένταση του βλέμματος του, την συναισθηματική του ευαισθησία και την μαεστρία ως προς το να αλλάζει διαθέσεις, να απογειώσει την σειρά και να καθηλώσει τους Τούρκους στους καναπέδες τους.
 
Η Σεντέφ Αβτσί, η όμορφη συμπρωταγωνίστρια του Κιβάντς, θα γίνει η αγαπημένη των τηλεθεατών αφού μετά το φινάλε του”Menekse” πρόκειται να τη απολαύσουν στον ρόλο της Μπαχάρ στην σειρά “Ezel”, -τα δικαιώματα τα έχει ο ΑΝΤ1- που αν όλα πάνε θα βγει στον αέρα την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.