Το μυστικό του Game Of Thrones που αποκάλυψε ο G.R.R. Martin στον …Davos! (Βίντεο)

Νέες σκηνές από τον 6ο κύκλο!

Τώρα που το «Game Of Thrones» έχει περπατήσει και σε μονοπάτια πέρα από εκείνα που προδιέγραφαν τα βιβλία του R.R. Martin τα μυστικά του από το σενάριο είναι πιο πολύτιμα από ποτέ. Εκείνοι που έχει λοιπόν μια γνώση παραπάνω για την σειρά και την ιστορία της είναι λιγοστοί και αρκετά τυχεροί. Έναν από αυτούς είχε απέναντι του ο Conan O’ Brien το βράδυ της Πέμπτης και αυτός δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Liam Cunningham που στην σειρά υποδύεται τον Davos και όπως αποκαλύφθηκε γνωρίζει κάποιο σημαντικό μυστικό της σειράς!

«Ήταν πριν από δύο χρόνια. Ήταν η πρώτη φορά που τον συνάντησα και ήμουν έντρομος. Είπε «Έχω κάτι να σου πω» και μου αποκάλυψε αυτό το μυστικό. «Μη το πεις σε κανέναν» μου είπε και αυτό θα κάνω» δήλωσε περιπαιχτικά ο ηθοποιός, αφήνοντας στο σκοτάδι τους λάτρεις της σειράς.
Παρ’ όλ’ αυτά ο παρουσιαστής του show δεν σταμάτησε και προσπάθησε να αποσπάσει την αλήθεια ρωτώντας τον εάν πρόκειται για την ταυτότητα εκείνου που θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο.

«Θα ήθελα πολύ να σας αποκαλύψω αλλά το HBO έχει έναν άνθρωπο της εδώ μέσα μου με σημαδεύει. Αν ανοίγω το στόμα του, θα με εξαφανίσει» συνέχισε ο Cunningham αστειευόμενος.

Και μπορεί O’ Brien να μην κατάφερε να αποσπάσε το μυστικό, ωστόσο πρόβαλε τις νέες σκηνές με τον Davos να ετοιμάζεται για μάχη προκειμένου να προστατεύσει τη σορό του Jon Snow.