Το δαχτυλίδι της φωτιάς: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις...

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18: Ο Πάρης βρίσκεται υπό κράτηση και βιώνει ένα δράμα λόγω των άδικων κατηγοριών της Δανάης, όμως έχει τους κοντινούς του ανθρώπους στο πλευρό του. Η Σοφία, αντίθετα, πιστεύει πως δεν πρέπει να παραβρεθεί στον γάμο γιατί θα εκθέσει την οικογένεια στον κύκλο της, γεγονός που προκαλεί την οργή των υπολοίπων. Ο Σωκράτης καταφέρνει να έρθει σε επαφή με τον Ορφέα χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Η Μαρίνα, αν και δείχνει αποφασισμένη να παντρευτεί τον Στέφανο, αδυνατεί να βγάλει από τη σκέψη της τον Ορφέα, ο οποίος ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα τον φέρει κοντά της.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19: Η Μαρίνα έχει αρχίσει να ανησυχεί για την άγνωστη ζωή του πατέρα της, ενώ ο Πέτρος βρίσκει έναν εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητό του. Μία ημέρα πριν από τον γάμο, όλοι αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης του Πάρη, η Σοφία όμως ζητάει κρυφά από την αστυνομία να παρατείνουν τη διαμονή του στο κρατητήριο. Η Ηρώ, παρά την άρνηση του Ορφέα, φτάνει στην Κύπρο και προσπαθεί να τον πείσει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Από την άλλη, ο Ορφέας επιδιώκει να συναντήσει τη Νεφέλη για να αποσπάσει πληροφορίες για τη Μαρίνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20: Η Ηρώ γνωρίζει τον Σωκράτη, ο οποίος της υπόσχεται πως θα την βοηθήσει να ξανακερδίσει τον Ορφέα. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα, αν και σκέφτεται συνεχώς τον Ορφέα, αρκείται σ’ αυτό αφού έχει θέσει ως κύρια προτεραιότητα την εγκυμοσύνη της και το μέλλον του παιδιού της. Η νομική υπεράσπιση του Αλέξη στον Πάρη αποδίδει και καταφέρνει να επιστρέψει στο σπίτι του, με πολύ βαριά όμως ψυχολογία. Ο Αλέξης εκδηλώνει τον έρωτά του στη Σαζέμ, την στιγμή όμως που την φιλάει για πρώτη φορά, η Σοφία τούς παρακολουθεί με αποτέλεσμα αργότερα να της επιτεθεί λεκτικά. Ταυτόχρονα, η Ελένη, μετά από πολύ καιρό, συναντιέται με τον Πέτρο, με τον οποίο διατηρεί κρυφή σχέση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21: Ο Αλέξης επιστρατεύεται από τον πατέρα του να προστατέψει την οικογένεια. Εκτός αυτού έχει να αντιμετωπίσει και την απόμακρη συμπεριφορά της Σαζέμ, χωρίς να γνωρίζει τις απειλές που έχει δεχτεί από τη Σοφία. Η Δανάη εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στον Πάρη και η Νεφέλη καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τον υποστηρίξει. ‘Ολα είναι έτοιμα για τον γάμο, όμως η Μαρίνα εξακολουθεί να αισθάνεται σύγκρουση ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Ο Σωκράτης δίνει κατευθυντήρια γραμμή στον Ορφέα για να βρει τη Μαρίνα και φτάνει στο σπίτι της οικογένειας Στρατηγού. Παρά την ύπαρξη ασφάλειας στον χώρο, αποφασίζει να μπει κρυφά στη δεξίωση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22: Παρά την εσωτερική σύγχυση της Μαρίνας, ο γάμος γίνεται χωρίς την παρουσία του Πέτρου, ο οποίος βρίσκεται έξω από το σπίτι για να εγγυηθεί την ασφάλεια της οικογένειάς του. Εκεί εμφανίζεται ο Σωκράτης και δημιουργείται μία συμπλοκή με όπλα και απειλές, η διαμάχη όμως παραμένει στα λόγια. Ο Ορφέας βρίσκεται στον χώρο της δεξίωσης ως σερβιτόρος και αποφεύγει τη συνάντηση με τη Μαρίνα. Ψάχνοντας μέσα στο σπίτι θα ανακαλύψει στοιχεία που θα του γεννήσουν ερωτήματα. Ενώ όλοι διασκεδάζουν, ο Αλέξης εκδηλώνει την αγάπη του για τη Σαζέμ δημόσια, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή της Σοφίας. Την ίδια στιγμή, η Ασπασία μένει έκπληκτη αφού γίνεται μάρτυρας μίας ερωτικής στιγμής ανάμεσα στην Ελένη και στον Πέτρο.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τη σειρά…