Το Californication «χτυπά» με νέα επεισόδια

Νέες ιστορίες, λαμπερούς γκεστ σταρ και ακόμα περισσότερες περιπέτειες για τον Hank Moody τον πρωταγωνιστή του «Californication» στον έκτο κύκλο που έρχεται σε πρώτη προβολή

Η πολυβραβευμένη σειρά του CBS που έχει αποσπάσει Χρυσή σφαίρα και ΕΜΜΥ έρχεται με νέο κύκλο και κάνει πρεμιέρα με τα δύο πρώτα επεισόδια του έκτου κύκλου στην τηλεόραση του  ΣΚΑΪ.
Η μαύρη  κωμωδία με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι που έχει προκαλέσει σάλο για  τις τολμηρές της σκηνές, στη συνέχεια όμως απέκτησε πολλούς φανατικούς οπαδούς. 

Σ’ αυτό τον κύκλο, ο Hank αναλαμβάνει να γράψει ένα μιούζικαλ με τον εκκεντρικό –και επιρρεπή στις καταχρήσεις– ροκ σταρ Atticus Fetch, τον οποίο υποδύεται ο Tim Minchin. Ο Minchin είναι και στην πραγματικότητα διάσημος για τους ρόλους του σε μιούζικαλ όπως ο «Amadeus», ο «Δον Κιχώτης» και το «Jesus Christ Superstar». Στο ρόλο ενός φίλου του Fetch θα δούμε τον γνωστό καλλιτέχνη Marilyn Manson.

Στο σημερινό διπλό επεισόδιο: Η πρεμιέρα του έκτου κύκλου (σε σκηνοθεσία του ίδιου του David Duchovny) βρίσκει τον Hank ανακουφισμένο που γλίτωσε από τα χέρια της πρώην του, αλλά ανίκανο να τη βγάλει από το μυαλό του. Εν τω μεταξύ, με μεσολάβηση του Charlie γίνεται η πρώτη γνωριμία του Hank με τον ροκ σταρ Atticus Fetch με σκοπό να ανεβεί στο Broadway υπό μορφή μιούζικαλ το βιβλίο του, με τίτλο A Crazy Little Thing Called Love. Ο Charlie, η Karen και η Marcy ανησυχούν για τις διαρκείς καταχρήσεις του Hank και του προτείνουν να πάει για αποτοξίνωση. Ακόμη, ο Hank δέχεται απρόθυμα τις συμβουλές των γύρω του και μπαίνει για αποτοξίνωση. Εκεί γνωρίζει την πανέμορφη Faith, μούσα διάσημων καλλιτεχνών. Η Marcy αναγκάζεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της επιστροφής του Stu, ενώ η Karen ξεκινά μια νέα δουλειά.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 01.15.

Παίζουν: David Duchonvy(Hank Moody), Natasha McElehon(Karen), Madelein Martin(Becca Moody), Evan Handler(Charlie Runkle), κ.α