Τηλεθέαση: Το Τατουάζ αναμένει στην κορυφή τη μεγάλη αναμέτρηση με το Nomads

Το Τατουάζ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στη μεγάλη "σύγκρουση" που έρχεται στην prime time την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκεί θα παιχτούν όλα τα λεφτά, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στη ζώνη 21:00 – 23:00 στήνεται ένας μεγάλος τηλεοπτικός πόλεμος με καθημερινές εχθροπραξίες. Ο ΑΝΤ1 και ο Alpha ρίχνουν στη μάχη τα επίλεκτα στρατεύματα και προσδοκούν τη νίκη. Όμως, στην κορυφή θα χωρέσει μόνο ένας. Ποιος θα είναι αυτός; Nomads ή Τατουάζ;

[dfp_ads id=236982]

Το ριάλιτι επιβίωσης νέου τύπου που ετοιμάζει με προσεκτικά βήματα ο ΑΝΤ1, αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και να αποσπάσει χορταστικό κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης. Βασικά, το κανάλι επιδιώκει το μεγαλύτερο κομμάτι, γιατί εκεί ποντάρει και τα περισσότερα. Έτσι, σχεδιάζει να παρουσιάσει στους τηλεθεατές κάτι εντελώς φρέσκο και εντυπωσιακό.

Από την άλλη, ο Ανδρέας Γεωργίου ξανασυστήθηκε -κατά κάποιο τρόπο- ως δημιουργός καθημερινών σίριαλ, καθώς το Τατουάζ δεν ήταν η αναμενόμενη καθημερινή σειρά. Με αστείρευτη αστυνομική πλοκή που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς -το συναντάμε συνήθως σε εβδομαδιαία σίριαλ-, σεναριακές ανατροπές, εντυπωσιακές λήψεις και ευχάριστες εκπλήξεις στο καστ -π.χ. Κοραλία Καράντη-, το Τατουάζ πήγε τις ελληνικές σειρές ένα βήμα παραπέρα.

Το κοινό αποδέχτηκε τη νέα αυτή πρόταση του Alpha και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης και τη δεύτερη εβδομάδα. Στο 30,9% κινήθηκε ο μέσος όρος χθες στο γενικό και στο 33,3% στις ηλικίες 15-44.

Η τιτανομαχία ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα και βέβαια ο ΑΝΤ1 θα μπει στο παιχνίδι με υπερόπλα. Αναμένουμε, λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον πραγματικό αγώνα επιβίωσης που θα δοθεί στους πίνακες της Nielsen.