Τηλεθέαση ρεκόρ για το Κάτω Παρτάλι! Σάρωσε τα πάντα η πρεμιέρα!

Τι τηλεθέαση κατέγραψε η νέα εκπομπή του ANT1 "Wanted"; Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις!

Ένα golden boy προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους…

Κάπως έτσι έκανε πρεμιέρα το «Κάτω Παρτάλι», η νέα σειρά του MEGA που ήρθε με σκοπό να γεμίσει με γέλιο τα βράδια της Δευτέρας. Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου», ενώ το αξιόλογο καστ των ηθοποιών υπόσχεται μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές. Πώς το υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές;

Καλύτερα δε γίνεται. Η πρεμιέρα του σίριαλ δεν άφησε τίποτα και κανέναν όρθιο στο πέρασμά της! Με μέσο όρο 48,7% έστειλε τους αντιπάλους της …για ύπνο. Στο τελευταίο τέταρτο το σίριαλ έφτασε ακόμα και στο 56,2! Την ίδια ώρα, η prank show πρόταση του ΑΝΤ1 «Wanted» δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο πρώτο επεισόδιο το 10,1%!

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, το «Κάτω Παρτάλι» σκαρφάλωσε στο 52%, ενώ κατάφερε να αγγίξει το 60,5% λίγο πριν το τέλος! Το «Wanted» καθηλώθηκε στο 10,6%.

Είναι οφθαλμοφανές ότι το κοινό «διψάει» για καλές ελληνικές παραγωγές και τις επιβραβεύει κάθε φορά. Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώθηκε χθες και από δύο ακόμα προγράμματα της prime time ζώνης. Τα «Κλεμμένα Όνειρα» που προηγήθηκαν της νέας σειράς, συγκέντρωσαν το 38,7% των τηλεθεατών, ενώ υψηλή ήταν η τηλεθέαση και του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA που σημείωσε 31,9%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης