Τι θα προβάλει ο ΑNT1 την Μεγάλη Εβδομάδα;

Ποια σειρά επέλεξε το κανάλι του Αμαρουσίου για τις Άγιες Μέρες;

Τη Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται στον ΑΝΤ1 η μεγαλειώδης σειρά “THE BIBLE”. Πρόκειται για ένα 10ώρο επικό docudrama θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2013 στο History Channel, σημείωσε τεράστια επιτυχία και χαρακτηρίστηκε ως ένα τηλεοπτικό “blockbuster”! Όταν δε, κυκλοφόρησε σε DVD από την πρώτη εβδομάδα βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία “miniseries”!

Το “THE BIBLE” βασίζεται στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει με εμπεριστατωμένες περιγραφές τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του Ιησού από τη Γέννηση, έως τη Σταύρωση και την Ανάσταση, χρησιμοποιώντας ως πηγές τα Ιερά Κείμενα, όπως η «Κιβωτός του Νώε», η «Έξοδος», κ.ά..

Από τη Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη, όλα τα γεγονότα παρουσιάζονται μέσα από μια λεπτομερή και ολοκληρωμένη αφήγηση, με τις πρώτες πέντε ώρες της σειράς να καλύπτουν γεγονότα που αναγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε στην Καινή Διαθήκη. Σκοπός των συντελεστών ήταν να αποδώσουν και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο με τη βοήθεια της τεχνολογίας όσο και με τις αφηγήσεις των Ιερών Κειμένων, την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Υπάρχει όμως και ένας ακόμα λόγος, να “περάσουν” ένα σπουδαίο μήνυμα στον θεατή, πώς «ο Θεός αγαπάει τον καθένα από μας σαν να είναι το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο που υπάρχει για να χαρίσει την αγάπη του»!

Μέσα από μια διαφορετική σκηνοθετική ματιά, οι επιβλητικές σκηνές και οι σεκάνς, τα αριστουργηματικά εφέ με την υποστήριξη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και οι κορυφαίες ερμηνείες των ταλαντούχων πρωταγωνιστών, προκαλούν έντονα συναισθήματα και καθηλώνουν τον θεατή, από την αρχή έως το τέλος.

“THE BIBLE”. Η μεγαλειώδης παραγωγή θρησκευτικού περιεχομένου σας δίνει ραντεβού τη Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το επικό τηλεοπτικό blockbuster που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σ’ όλο τον κόσμο.
Θρησκευτική σειρά αμερικάνικης παραγωγής 2012
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Μαρκ Μπέρνετ, Ρόμα Ντουάνι

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόμα Ντουάνι, Ντιόγκο Μοργκάντο, Ντάργουιν Σόου, Πωλ Μπράιτγουελ, Ρόμα Ντουάνι, Άμπερ Ροζ Ρίβαμ, Άντριαν Σίλερ, Γκρεγκ Χικς, Λουίζ Ντέλαμερ, Μάθιου Γκράιβιελ.