Τι γίνεται με τις «Τρίχες» των Ρήγα – Αποστόλου;

«Τρίχες» ακούμε, αλλά «Τρίχες» δεν βλέπουμε.

Και βέβαια, αναφέρομαι στη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, γιατί από άλλες… τρίχες, καλά να είναι η τηλεόραση που φροντίζει να μην μας λείπουν.
Όσον αφορά όμως, την κωμική σειρά που έχουν παρουσιάσει από την αρχή της σεζόν τα στελέχη του ΑΝΤ1, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι γίνεται και αν θα βγει φέτος στον αέρα.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου, οι δύο σεναριογράφοι, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, έχουν εδώ και καιρό παραδώσει τα κείμενα στα στελέχη του σταθμού και μετά από αρκετές διαδικασίες ξεκίνησε να φτιάχνεται το σκηνικό.

Το οποίο σκηνικό, όσοι το έχουν δει, λένε ότι πρόκειται για ένα… μεγαλειώδες σκηνικό που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές και στο οποίο έχει στηθεί μία ολόκληρη γειτονιά. Το σκηνικό λοιπόν ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν γυρίσματα.

Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, αποκλείεται η σειρά να βγει φέτος στον αέρα και είναι λογικό να την κρατήσουν στα συρτάρια τους για την επόμενη σεζόν.

Να θυμίσω ότι στη σειρά ήταν να πρωταγωνιστήσουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Βασιλική Ανδρίτσου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Τόνι Δημητρίου και Μιράντα Ζαφειροπούλου, αλλά εννοείται πως όταν αποφασιστεί οριστικά το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα θα πρέπει να γίνει ξανά επαφή μαζί τους. Βέβαια από τη μία είναι ευχάριστο ότι αρχίζουν ξανά να γίνονται όλο και περισσότερες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, αρκεί όμως, να μην είναι πράγματι… τρίχες!

Γρηγόρης Μελάς