Τι γίνεται με τα «Κλεμμένα όνειρα»;

Είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές της προηγούμενης σεζόν και κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις.

Ο λόγος για τα «Κλεμμένα όνειρα», την καθημερινή απογευματινή σειρά του Mega που έκλεισε τη σεζόν σημειώνοντας 36,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 32,4% στο δυναμικό κοινό. Αξίζει δε να σημειώσουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, έκανε μέσο όρο 50,3% στο γενικό σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η σειρά είναι και το lead in του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων, είναι λογικό μετά από τέτοια επιτυχία να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι φανατικοί τηλεθεατές θα περιμένουν αρκετά μέχρι να παρακολουθήσουν τα καινούργια επεισόδια. Κι αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του σταθμού της Μεσογείων, με τον έως τώρα προγραμματισμό τους, σκοπεύουν η καθημερινή απογευματινή σειρά να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Άλλωστε τη συγκεκριμένη ώρα, δηλαδή στις 7 το απόγευμα, το κανάλι της Μεσογείων προβάλλει τώρα το «Μοιραίο έρωτα», που σημειώνει επίσης υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ απομένουν 80 περίπου επεισόδια για να ολοκληρωθεί η τούρκικη σειρά. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν να βγάλουν στον αέρα τα «Κλεμμένα όνειρα», ιδιαίτερα αυτή την εποχή που όλοι κοιτάζουν να κάνουν οικονομία από παντού.

Πάντως, οι συντελεστές της καθημερινής σειράς έχουν γυρίσει αρκετά επεισόδια ενώ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν ξανά γυρίσματα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Υπομονή λοιπόν μέχρι το Νοέμβριο (γιατί εκεί προβλέπω να καταλήγουν!) για να παρακολουθήσετε τα καινούργια επεισόδια της καθημερινής σειράς.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Βασιλιάδες: Πότε θα ξαναδούμε καινούρια επεισόδια της δημοφιλούς σειράς;