The Lying Game: Σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται στο STAR

Διαβάστε την υπόθεση της νέας σειράς

Από την ερχόμενη Δευτέρα στις 14:30 ξεκινά η νέα σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2011 – 2012 στο STAR που θα ολοκληρωθεί σε 20 επεισόδια (1ος κύκλος) .

Η υπόθεση…

Η Έμα είναι μια καλοσυνάτη και ευγενική κοπέλα, που μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες. Η ζωή της ανατρέπεται αναπάντεχα όταν μαθαίνει πως έχει μια δίδυμη αδελφή, τη Σάτον.
Η Σάτον, σε αντίθεση με την Έμα, έχει υιοθετηθεί από την πλούσια οικογένεια των Μέρσερ και φαίνεται πως η ζωή της ξεπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ατυχία του να μη μεγαλώσει με τους γονείς και την αδελφή της.

Οι δίδυμες συναντιούνται και η Σάτον ξαφνιάζει την Έμα με μια παράξενη πρόταση. Την πείθει να πάρει τη θέση της για λίγο ώστε η ίδια να φύγει και να επιδιώξει να βρει τη βιολογική τους μητέρα στο Λος Άντζελες.

Η Έμα δέχεται τελικά με συγκίνηση να κάνει τη χάρη αυτή στην αδελφή της αλλά σύντομα ανακαλύπτει πως η Σάτον έχει πολλά σκοτεινά μυστικά, που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Όταν η Σάτον ανεξήγητα δεν εμφανίζεται στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, η Έμα πρέπει να αποφασίσει αν θα πει την αλήθεια στους θετούς γονείς τής αδελφής της, ρισκάροντας έτσι την πιθανότητα να μάθει ποια είναι η βιολογική τους μητέρα και ποιος είναι ο λόγος που χωρίστηκαν από μωρά αλλά και θέτοντας το δικό της μέλλον σε μια αβάσταχτη αβεβαιότητα….

Διαβάστε ακόμα:

Pretty Little Liars: Η σειρά που θα αναστατώσει τα μεσημέρια σας